Draagbare radio / Wekkerradio - Dab radio - Xoro - DAB 100 Reviews

Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
5,5
         

Gemiddelde uit 4 reviews

Gemiddelde beoordelingen
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (2 reviews)
 
 
 (1 reviews)
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (1 reviews)

Gebruikersbeoordelingen van dit product

7,0
         

Charles - 5 oktober 2018

Na veel lezen van recensies van verschillende merken, kwam ik op deze Xoro DAB + 100 radio. Het is klein, compact, zeer goed, geluidloos en kan goed worden aangepast. Het zoeken naar kanalen start onmiddellijk. Je kunt 10 kanalen programmeren, geweldig. U kunt de radio ook met batterijen bedienen. Ik kocht er twee, een aangesloten op elektriciteit, de ander uitgerust met batterijen, om snel weg te nemen in de tuin of vakantie of ect. Ook ziet de radio er goed uit, hier heb je een goedkope radio in goede kwaliteit en een geweldig geluid.

7,0
         

Melanie - 1 mei 2018

Als ik in handel zo veel andere DAB-radio's en korte test en de techn kijk. Vergelijk gegevens, dan zeg ik tegen mij: "prima dat de Xoro DAB 100 gekocht heeft.
Ik vind het apparaat het beste van allemaal.
1A technologie, zeer goede ontvangst, 10 stationsgeheugen, met schakelende voeding etc. etc.
Het geluid is ook gewoon geweldig voor zo'n klein apparaat.
Ik kan alleen maar aanraden.

6,0
         

Anoniem - 5 oktober 2017

Ik moest lang zoeken totdat ik een apparaat vond dat aan mijn eisen voldeed als een reiswekker. Het geluid is voor de apparaatgrootte en de bijbehorende prijs is goed. De ontvangst is geweldig. Het stroomverbruik tijdens batterijbedrijf is relatief hoog. Goed dat een stroomadapter is inbegrepen. Ik heb het altijd bij de hand. Ik wil klagen dat er geen indicatie is van het prestatieniveau van de batterijen. Ze waren 's nachts leeg en ik heb me verslapen. De behuizing is niet gemaakt om te passen (opening onderaan). Ik zou ook graag meer geld hebben uitgegeven als het alarm was uitgerust met de mogelijkheid om het volume te verhogen. Een SD-kaartsleuf en MP3-weergave zou ik ook graag gehad hebben. Ik heb geen spijt gehad van de aankoop. Ik kan het apparaat aanbevelen.

2,0
         

Anoniem - 5 juni 2016

Ik heb net deze radio gekocht om me wakker te maken en ik deed het op batterijen omdat ik geen stopcontact in bed had.
Toen ik de timer programmeerde, merkte ik dat het ingestelde volume elke keer van de eerste instelbalk naar de vierde balk sprong. Omdat ik elke ochtend wakker werd voordat ik wakker werd, kon ik het wekvolume tot die tijd niet meer testen. Het gebeurde voor het eerst deze ochtend. Het opstartvolume was zo hard dat ik pas na een paar seconden de richting vond om uit te schakelen. Dit is absoluut niet mogelijk. Ik stuur het maandag terug.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links