Draagbare radio / Wekkerradio - Dab radio - AEG - DAB+ 4153 Reviews

Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
5,8
         

Gemiddelde uit 5 reviews

Gemiddelde beoordelingen
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (2 reviews)
 
 
 (2 reviews)
 
 
 (1 reviews)
 
 
 (0 reviews)

Gebruikersbeoordelingen van dit product

6,0
         

Anoniem - 5 oktober 2018

Dit is een kleine, handige DAB-radio die eenvoudig is in te stellen en te gebruiken. De geluidskwaliteit is netjes genoeg en het bevat alle functies die je zou verwachten (FM-optie, 10 voorkeuzezenders en hoofdtelefoonaansluiting), maar het lijkt me een vrij onopvallend stuk kit en het is best prijzig.

Het kan worden uitgevoerd via het lichtnet met behulp van de meegeleverde adapter of neemt 4 AA-batterijen. U kunt normale alkalinebatterijen gebruiken of, bij gebruik van oplaadbare batterijen, de adapter gebruiken om ze op te laden (hoewel u de instelling juist moet veranderen).

6,0
         

Rico brouwer - 4 juli 2018

Luister vaak naar DAB 's nachts voordat u gaat slapen, op een laag volume met de luidspreker dicht bij mijn oor. Er is een waarneembaar laag- of pulserend geluid uit de luidspreker dat uiteindelijk wordt overstemd als het volume wordt verhoogd. Dit gebeurt als u luistert op het lichtnet of de batterij, met of zonder oortelefoon. Krijg deze storing niet op FM. Ik heb met de technische afdeling gesproken, maar ze hebben me laten weten dat dit een bekend probleem is bij het luisteren naar DAB bij lage volumeniveaus. Om deze reden geef ik het alleen maar drie sterren. Zal waarschijnlijk de radio blijven gebruiken, want deze is goed ontworpen / geconstrueerd en bij hogere volumeniveaus is de interferentie niet hoorbaar

7,0
         

Ferry van der valk - 6 juni 2017

Heb 2 van deze radio's gekocht als cadeau voor mijn zoon en dochter (volwassene). We waren erg onder de indruk van de bouwkwaliteit, het geluid en het gemak van opladen zonder batterijen te hoeven verwijderen enz. Zowel zoon als dochter lijken even tevreden en zowel de draagbaarheid als de compactheid betekent dat ze de radio's in hun hele woning kunnen gebruiken. Ik geloof dat het enige probleem is dat andere huisgenoten de radio's net zo handig vonden !!!

7,0
         

Jan - 10 mei 2017

Geluid voor deze afmetingen extreem sterk. Door de zeer lange telescopische antenne vindt de radio nog meer stations in de DAB-modus, zoals ik ooit heb ontdekt met mijn nog in gebruik zijnde adapter (met draadantenne). Er zijn in mijn woonplaats rond de 30 programma's, die allemaal goed werken. Door kort op de knop Aan / uit / Fun te drukken, kunt u eenvoudig overschakelen van de DAB-modus naar de FM-modus en terug. Om van kanaal te veranderen, is het afstemwiel voor beide modi beschikbaar. In de DAB-modus drukt u echter op Enter nadat u naar de gewenste zender bent gegaan tijdens het wijzigen van kanalen. Zeer stabiel in beide modi. Tenminste op mijn locatie. Over het algemeen zeer stabiel met relatief laag gewicht. Wat ik ook als positief beschouw: de radio heeft bedieningselementen die relatief groot worden gehouden. Niet zo klein en speels als bij een ander apparaat. Voor mij als ernstig gehandicapt, is dat heel inschikkelijk. De bediening gebeurt momenteel via de meegeleverde voedingskabel. Ik kan niet veel zeggen over de werking van de batterij.

3,0
         

Dorita Jansen - 5 oktober 2016

Het is klein, ongeveer zo groot als een pocketboek, en helaas is de luidspreker ook erg klein, dus het geluid is een beetje aan de 'zwakke' kant. Ik heb het niet over muziek (die arm is en geen bas heeft) maar over spraak op radio 3, die dun en zwak klinkt, dus het is moeilijk om goed te horen.
Luidsprekertechnologie heeft de afgelopen jaren een lange weg afgelegd en dit is ver achter op andere producten die beschikbaar zijn.
De volumeknoppen staan in het midden, zijn niet intuïtief en zijn moeilijk, zo niet onmogelijk, om in het donker te vinden.
Het stemt snel af, pikt alle beschikbare zenders op, voelt aan als een kwaliteitsproduct, maar wordt in de steek gelaten door de slechte geluidskwaliteit en de domme positionering van de bedieningselementen.
Eerlijk gezegd doet het me denken aan mijn oude oude transistorradio met gedempt geluid - geen moderne DAB-radio van een gerenommeerde fabrikant voor een premium prijs.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links