Draagbare radio - Dab radio - Denver - DAB-33BLACKMK2 Reviews

Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
7,5
         

Gemiddelde uit 19 reviews

Gemiddelde beoordelingen
 
 
 (6 reviews)
 
 
 (9 reviews)
 
 
 (2 reviews)
 
 
 (2 reviews)
 
 
 (0 reviews)

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Belle - 4 oktober 2018

Over het algemeen zeer goede dab radio. Ziet er geweldig uit. Goed geluid. Enige negatieve is de digitale audio-uitzending die van zeer slechte kwaliteit is, maar ik gebruik alleen de analoge radio. Een ander vervelend ding is dat je er maar 10 kunt opslaan en je kunt er niet met een druk op de knop tussen schakelen, er zijn drie knoppen nodig om het station te veranderen: Selecteer eerst de 'preset'-knop en schakel dan over naar het station met de 'kanaalknop' en bevestig vervolgens met de knop 'bevestigen'.

7,0
         

Marc Heibos - 7 augustus 2018

Nou, ik schrijf zelden iets over producten. De dab radio is echt geweldig, goede ontvangst, voor de grootte van goed geluid, verwijderbare batterij , over het algemeen echt top, en ik zou me meer van zulke producten maken.

En nu naar het werkelijke: het tweede apparaat dat ik bestelde, had een hoger volume en leidde hoorbaar in taal zodat er zoemend vanuit het gebied van de luidspreker, alsof een paneel een beetje los zou zijn, dat vervolgens een resonantie triggert. De oplossing: u kunt het voorpaneel van de voorluidspreker volledig moeiteloos verwijderen en terugplaatsen en heeft zo naast de mogelijkheid om de fout te elimineren, een vrij aantrekkelijke dab radio creeeren. Koopadvies.

8,0
         

Anoniem - 10 juli 2018

Gift aan mijn ouders en zeer goed ontvangen door hen. Radio wordt veel gebruikt door hen in de keuken en andere kamers.
Laat alles vooraf op hen instellen, door een eenvoudig en logisch menusysteem en voldoende grote toetsen en geeft geen probleem.
Mijn ouders slagen hier uitstekend in - bediening en af en toe opladen van de batterij van de radio - alles voor oudere mensen, de nieuwe technologie in het algemeen, gaat niet meteen veel te kort.
Zeer goede ontvangst DAB en FM / lange levensduur tot het laden van de batterij / praktische en logische bediening / geschikt voor iedereen, niet alleen voor mensen die houden van technologie / topprestaties

8,0
         

Marina - 4 april 2018

Zeer onder de indruk van de geluidskwaliteit en het uitstekende signaal in heel mijn huis. Slechts een tiental stations hier, een beetje teleurstellend, maar dit is niet de schuld van de radio - een gevolg van het leven in een afgelegen plattelandsgebied - dat is alles wat hier voor nu wordt uitgezonden. Twee van mijn favoriete stations ontbreken dus, maar er is hoop dat meer zenders hier binnen een paar jaar worden uitgezonden. De VHF-radio wordt beperkt door de vreselijke radio-ontvangst lokaal - dat is een probleem geweest met een andere radio in huis.

De radio zette de DAB-kanalen zelf in en werkte binnen een minuut volledig aan de standaardinstellingen - erg leuk! Aanvankelijk lijken de menu's erg gecompliceerd, maar ik vermoed dat ik ze na een tijdje onder de knie ga krijgen. De dab radiolijkt goed gemaakt en solide en zou een tijdje mee moeten gaan.

8,0
         

Anoniem - 12 december 2017

Ik ben zeer tevreden over deze radio. De maat past, het geluid is uitstekend voor een monoradio van deze grootte, de instellingsopties (ook de automatische aanpassing aan volumeschommelingen tussen reclame en uitzendingen) zijn ook voldoende en zeer goed. 20 op te slaan stations helpen u om snel uw favoriete station voor bepaalde programma's te vinden en de lichtsterkte is ook instelbaar) Display is groot genoeg en zeer leesbaar. Ruisvrij binnen en buiten Luisteren naar de radio was mijn doel en met dit apparaat gemaakt in Nederland werkt het perfect.

7,0
         

Danny W - 8 december 2017

Ik ben tevreden! Eenvoudig, functioneel, klein en met echt goede ontvangstprestaties. In Groningen krijg ik alle theoretisch beschikbare DAB-zenders zonder uitval met ingetrokken antenne.
Het geluid van de ingebouwde luidspreker is niet geweldig, maar het is prima. Hoe goed het geluidssignaal echt is, je kunt horen wanneer je externe luidsprekers via de koptelefoon aansluit. Great! En in stereo!
Jammer dat er geen Bluetooth-module is geïnstalleerd om luidsprekers draadloos te bedienen.
Dat ziet er goed uit OLED-display Ik heb de klokradio van TechniSat gemist. Dus je kunt het doen ...
Leuke kleine radio!

4,0
         

Jeroen Ballegooy - 1 oktober 2017

Na de eerste ingebruikname thuis was ik positief verrast door de ontvangst van de dab + zender. Als u echter het volume wilt wijzigen of op iets op de knoppen wilt drukken, interfereert dit al met de ontvangst: om op een knop te drukken, moet u de radio op zijn plaats houden terwijl de radio wordt weggedrukt zonder op de knop te drukken. Naar mijn mening zou dat beter opgelost zijn met knoppen bovenaan.

Sinds ik deze radio voor werk heb gekocht, werd deze de volgende dag getest en ik was erg teleurgesteld, er was geen enkel dab + -station gevonden in de hal. Andere apparaten van collega's vinden zenders.
Daarom onbruikbaar voor mij en weer terug.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links