Salora - Wekkerradio - CR624DAB - Dab radio - Wit

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

DAB wekkerradio Salora CR624DAB

De DAB wekkerradio Salora CR624DAB is een zeer handzaam retro wekkerradiootje. Een ideale, handige en mooie accessoire voor in iedere slaapkamer. Mocht de stroom uitvallen, dan beschikt dit apparaatje over een praktische batterijbackup. Zo kun je dus niet zomaar door je wekker heen slapen. Bovendien kun je meerdere alarmen instellen. Dit is handig wanneer jij en je partner bijvoorbeeld niet op hetzelfde tijdstip de deur uit hoeven. Je kunt uit twee soorten alarmen kiezen: een gewone zoemer of natuurlijk je favoriete radiozender.

Gebruiksvriendelijk en stijlvol

De DAB wekkerradio Salora CR624DAB is een praktische en zeer stijlvolle radio met wekker. Het toestel is mooi gebroken wit en heeft een zwartgekleurde LCD backlight display waar je altijd onder meer duidelijk de tijd op kunt zien. Het radiootje is slechts 11,4 x 15,3 x 4 centimeter en weegt maar 0,4 kilo. Deze miniradio beschikt altijd over jouw favoriete zenders, omdat het apparaatje automatisch zoekt en scant, waar je hem ook neerzet. Uiteraard geeft de wekker van het toestel ook altijd de juiste tijd aan. Naast de wekkerfunctie heeft het apparaatje ook een snoozefunctie. Geen ochtendmens? Dan is dit absoluut het radiootje voor jou.

Handige sleeptimer

Bovendien is dit apparaat voorzien van een slaapmodustimer. Val je het makkelijkst in slaap wanneer de favoriete muziek van jouw lievelingsradiozender op de achtergrond speelt? Dan kun je deze sleepmodustimer instellen. De timer schakelt na verloop van tijd automatisch uit, zodat de miniradio niet de hele nacht onnodig aan blijft staan. Het apparaat neemt bovendien zeer weinig ruimte in beslag, waardoor je hem eenvoudig op een nachtkastje of bijzettafeltje naast je bed zet.

Specificaties
Meer over Salora - Wekkerradio - CR624DAB - Dab radio - Wit (Productcode: 4954232786.11003)
 DAB radio
Wekkerradio
 Merk
Salora
 Type
CR624DAB
 Kleur
Wit
 Vermogen
1.5 Watt
 Voeding
Netstroom
 Afmetingen
114 x 153 x 40 mm
 Audiobronnen
FM, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
10 DAB+, 10 FM
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Automatische tijdinstelling, Slaaptimerfunctie, Sluimerfunctie, Telescoopantenne, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter, Telescoopantenne
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,2
         

Gemiddelde uit 6 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

7,0
         

van Oosterhout - 5 oktober 2018

Je moet je eerst realiseren en accepteren dat dit meer op een weerradio dan op muziek is gericht. De luidspreker is klein en de muziek klinkt blikkerig, maar de stem is prima. Het is ook niet erg luid, maar nogmaals, het is niet bedoeld als een boom box. De ontvangst is geweldig, het beste uit al mijn radio's en het vermogen om batterijen op te laden zonder te verwijderen is uitstekend. Verwacht niet dat het luid is en speel muziek goed. Je kunt slechts ongeveer de helft van het volume gebruiken voordat de geluiden vervormd raken.

7,0
         

Jeroen Mulder - 3 september 2018

Ik ben slechthorend en daarom lees ik verschillende recensies voor verschillende draagbare radio's voordat ik deze kies. Zo blij dat ik het heb gekocht! Ik gebruik de radio met oortelefoons en de geluiden zijn kristalhelder. Ik hoef niet het maximale uit het volume te halen en geloof me dat het heel hard is, ik weet dat sommige mensen geklaagd hebben over een sissend geluid, maar gelukkig had ik niet zo'n probleem en ja ik ben hardhorend maar ik zou hoorde het sissen omdat ik sissende geluiden op telefoons kon detecteren. De radio is niet zwaar dus ik kan hem meenemen als ik op pad ga.

7,0
         

Henk Oerlemans - 9 januari 2018

Kleiner dan ik had verwacht en dat is gewoon GOED.
Geweldig geluid en heel, heel duidelijk.
Ik vind het fijn om batterijen te gebruiken of gewoon aan te sluiten en het snoer te gebruiken terwijl de batterijen er nog in zitten.
Eenvoudig te programmeren en favoriete zenders in te stellen, plus heeft de toegevoegde functie van de weerband.
Mooie en kwalitatieve antenne en blijft staan wanneer je hem verlengt.
Zoals het verlichte display en is zeker helder genoeg om te zien in het donker of in het daglicht!
Ik zou dit zeker opnieuw kopen en zou dit absoluut aanbevelen aan een vriend.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links