Pure - Wekkerradio - Siesta S2 - Dab radio - Zwart

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

DAB wekkerradio Pure Siesta S2

De DAB wekkerradio Pure Siesta S2, verkrijgbaar in het grijs, is een gewone radio en een wekkerradio in één. Of je nu wakker wilt worden met een normaal wekkergeluid, je lievelingsmuziek of je favoriete radiozender, het is allemaal mogelijk. En natuurlijk kan je ook gewoon naar de radio (DAB, DAB+ en FM) luisteren als je hem niet als wekker gebruikt. En aan de naam te zien, is hij ook te gebruiken om te ontwaken uit je siësta in de middag.

Wek- en alarmfunctie

Het is dus mogelijk de DAB wekkerradio Pure Siesta S2 als hulpmiddel te gebruiken om op te staan. Stel hem in wanneer hij af moet gaan, stel het geluid in waarmee je gewekt wilt worden, snooze je een weg naar een later tijdstip, of zet de sleeptimer aan zodat het radiootje automatisch uit gaat als je waarschijnlijk al in slaap bent gevallen. Dit laatste voorbeeld scheelt je uiteraard erg veel energiekosten. Of je gebruikt de timer als middel om te bepalen hoe lang iets aan het koken is in de keuken. Ook dat is mogelijk.

Radio luisteren

Naast de functie als wekker, kan je het toestel ook als een gewone radio gebruiken. Of je nu een fan bent van FM of van het nieuwere en digitale DAB of DAB+ (Digitale Audio Broadcasting), niets zal je meer in de weg staan om optimaal te genieten van de beste muziek en radio-uitzendingen. Het opslaan van je favoriete zenders gaat ook super makkelijk. Je kan er tot wel tien bewaren voor later gebruik. En als je liever alleen naar dit alles luistert, dan plug je er gewoon een koptelefoon in. De afmetingen zijn ook ideaal te noemen (57 mm x 130 mm x 137 mm), dus je kan hem overal kwijt, als er maar een stopcontact in de buurt is.

Specificaties
Meer over Pure - Wekkerradio - Siesta S2 - Dab radio - Zwart (Productcode: 6288896686.11003)
 DAB radio
Wekkerradio
 Merk
Pure
 Type
Siesta S2
 Kleur
Zwart
 Vermogen
2 Watt
 Voeding
Netstroom
 Afmetingen
130 x 137 x 57 mm
 Aansluiting
Jack 3.5mm Stereo Male
 Audiobronnen
FM, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
5 DAB+, 5 FM
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Automatische tijdinstelling, LCD display, Slaaptimerfunctie, Sluimerfunctie, Wekkerfunctie
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links