Draagbare radio / Wekkerradio - Sony - XDR-S61DW - Wit

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Sony XDR-S61DW draagbare DAB radio

De Sony XDR-S61DW draagbare DAB radio is een wit en handzaam toestel met meer functies dan de meeste compacte radiootjes. Zo kan je hem bijvoorbeeld gebruiken om zowel naar FM als digitale radiozenders te luisteren, heb je de mogelijkheid om 5 FM en 5 DAB+ zenders op te slaan als favoriete zenders, heeft het apparaat een 3.5 mm jackingang om bijvoorbeeld je hoofdtelefoon in te steken en is hij te gebruiken als wekkerradio. Hij werkt op zowel netstroom als batterijen, dus hem buitenshuis meenemen is ook geen enkel probleem.

Radiozenders

Het fijne aan deze witte Sony XDR-S61DW draagbare DAB radio is dat je er DAB en DAB+ zenders mee kan ontvangen. Dit zijn digitale zenders die, in tegenstelling tot bijvoorbeeld FM-zenders in principe altijd goed klinken. Je hoeft dus niet eerst de antenne goed af te stellen en de juiste frequentie te zoeken. Kies gewoon een zender uit de lijst en je kan beginnen met luisteren. Als je een leuke zender hebt gevonden, sla je hem vervolgens op als één van de vijf voorkeurszenders. Of als je nog wel gewoon naar FM luistert, als één van de vijf FM voorkeurszenders.

Schermpje

Dit toestel heeft een mooi LCD-schermpje waarop verschillende informatie te zien is, variërend van welke zender is ingesteld, de tijd tot aan de titel van het liedje dat je op dat moment hoort. Je hoeft dus nooit meer te gissen naar de titel van een nummer of te wachten totdat de DJ roept hoe het nummer heet. Je ziet het namelijk direct op het schermpje. Let er wel op dat het toestel geen accu heeft. Je hebt dus altijd een stopcontact of AA-batterijen nodig om naar de radio te kunnen luisteren.

Specificaties
Meer over Draagbare radio / Wekkerradio - Sony - XDR-S61DW - Wit (Productcode: 36330772691.11003)
 DAB radio
Draagbare radio, Wekkerradio
 Merk
Sony
 Type
XDR-S61DW
 Kleur
Wit
 Voeding
Batterij, Netstroom
 Batterij type
AA potlood
 Afmetingen
227 x 95 x 139 mm
 Audiobronnen
FM, 3.5 mm audiojack, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
5 DAB+, 5 FM
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Achtergrondverlichting, LCD display, Telescoopantenne, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links