Draagbare radio / Wekkerradio - Sony - XDR-S61DR - Rood

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Sony XDR-S61DR draagbare DAB radio

De Sony XDR-S61DR draagbare DAB radio werkt zowel op batterijen als op stroom. Het is mogelijk om zowel naar FM-zenders als DAB+ zenders te luisteren. Door zijn formaat van slechts 22,7 cm bij 9,5 cm bij 13,9 cm neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe. Wil je liever alleen naar je favoriete radioprogramma luisteren? Dan steek je je oordopjes of koptelefoon gewoon in de vrouwelijke 3.5 mm jack-ingang. Vervolgens kan jij ongestoord genieten van de muziek of praatprogramma.

Heerlijk en ontspannen opstaan

De Sony XDR-S61DR draagbare DAB radio is tevens te gebruiken als wekkerradio. Ideaal als je gek wordt van het geluid van je wekker of als je een keertje niet je mobiel als wekker wilt gebruiken. Met dit toestel kan je lekker wakker worden met je favoriete muziek, de stem van je favoriete DJ of een bepaalde zender. Je stelt eenvoudig in wanneer het apparaat zichzelf in moet schakelen, op welk tijdstip dus, om je op deze wijze te wekken.

Radiotechniek

Met deze draagbare wekkerradio kan je zowel naar FM-zenders als naar DAB en DAB+ zenders luisteren. Dit staat voor Digital Audio Broadcasting en is een digitale manier van radio luisteren. In plaats van dat je de juiste frequentie moet zoeken, hoef je alleen een radiozender uit een lijst te kiezen. Omdat het digitale zenders zijn, is het geluid altijd perfect en niet afhankelijk van allerlei externe factoren. Als je eenmaal een aantal leuke stations hebt gevonden, sla je deze simpel op als voorkeurszenders. Kortom, zoek je een eenvoudig radiootje met een aantal handige functies, dan is dit een product dat je kunt uittesten. Wij denken dat deze radio je zal bevallen.

Specificaties
Meer over Draagbare radio / Wekkerradio - Sony - XDR-S61DR - Rood (Productcode: 36330783694.11003)
 DAB radio
Draagbare radio, Wekkerradio
 Merk
Sony
 Type
XDR-S61DR
 Kleur
Rood
 Voeding
Batterij, Netstroom
 Batterij type
AA potlood
 Afmetingen
227 x 95 x 139 mm
 Audiobronnen
FM, 3.5 mm audiojack, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
5 DAB+, 5 FM
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Achtergrondverlichting, LCD display, Telescoopantenne, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links