Draagbare radio / Wekkerradio - Sony - XDR-S41DR - Rood

€ 86,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 1
4-8 wd
Payment methods

Sony XDR-S41DR draagbare DAB radio

De Sony XDR-S41DR draagbare DAB radio is een handzaam toestel met een aantal handige functies. Allereerst is het apparaat als wekkerradio te gebruiken. Ten tweede is het mogelijk om er, naast de bekende FM-zenders, ook mee naar digitale DAB+ zenders te luisteren. Ten derde is de radio door zijn formaat en het feit dat hij ook op batterijen werkt overal mee naartoe te nemen, of dat nu het zwembad is in Frankrijk of de bouwkeet om de hoek. Deze radio zal je nooit in de steek laten.

Goed geluid

Ondanks dat de Sony XDR-S41DR draagbare DAB radio dus klein en handzaam van formaat is, met afmetingen van 18 cm bij 3,6 cm bij 9,5 cm, is het geluid goed te noemen. De grote interne speaker laat alle geluiden goed en helder horen en zorgt voor een vol geluid. Het is mogelijk om de radio aan te sluiten op externe speakers, bijvoorbeeld boxen of een soundbar, om op deze manier nog beter naar je favoriete radiozenders en muziek te kunnen luisteren. Dit is slechts een kwestie van de externe speakers door middel van een AUX-kabel met de radio te verbinden.

Voorkeurszenders

Weet je het nog? Dat je vroeger vaak veel tijd kwijt was aan het zoeken naar de juiste frequentie? Dat eindeloze zoeken behoort nu tot de verleden tijd. Je kan namelijk 5 DAB+ zenders en 5 FM-zenders opslaan zodat je er later gemakkelijk opnieuw naar kunt luisteren. Door te luisteren naar digitale DAB+ zenders heb je zelfs altijd met één druk op de knop, duizenden zenders tot je beschikking. Deze digitale zenders zijn ook altijd uitstekend qua geluidskwaliteit, zonder kraak, storingen, ruis en andere vervelende elementen. Met de knoppen op het toestel kan je alles precies zo instellen zoals je dat zelf wilt. Het fijne en grote LCD-scherm zorgt er daarnaast voor dat je de radio ook als klok kunt gebruiken en dat je allerlei extra informatie kan zien over de zender en/of het radioprogramma.

Specificaties
Meer over Draagbare radio / Wekkerradio - Sony - XDR-S41DR - Rood (Productcode: 36331322841.11003)
 DAB radio
Draagbare radio, Wekkerradio
 Merk
Sony
 Type
XDR-S41DR
 Kleur
Rood
 Vermogen
0.65 Watt
 Voeding
Batterij, Netstroom
 Batterij type
AA potlood
 Afmetingen
180 x 36 x 95 mm
 Audiobronnen
FM, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
5 DAB+, 5 FM
 Eigenschappen
Achtergrondverlichting, LCD display, Slaaptimerfunctie, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links