Imperial - Draagbare radio / Wekkerradio - DABMAN 12 - Dab radio - Wit

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draagbare DAB radio Imperial DABMAN 12 white

De draagbare DAB radio Imperial DABMAN 12 white is een leuk retro radiootje. Ideaal om mee te nemen, waar je ook bent: op het strand op een zonnige dag, picknickend in het park, op de camping of zelfs gewoon in de tuin. Dankzij de geïntegreerde lithium-ion batterij is het apparaatje zeer mobiel en kun je tot maar liefst 5,5 uur overal naar je favoriete radiozenders luisteren. Mocht deze batterij toch leegraken, dan is er een vakje waar je ook drie AAA-batterijtjes in kwijt kunt. Luister altijd ruisvrij naar je favoriete tunes met dit leuk radiootje.

Compact en handzaam

De draagbare DAB radio Imperial DABMAN 12 white is een stijlvolle en handzame miniradio. Het toestel is verkrijgbaar in zwart, wit, oranje en limoengroen. Daarnaast is dit apparaat voorzien van een kwalitatief LCD-beeldscherm waar je niet alleen altijd duidelijk de radiozender, de artiest, het nummer en de frequentie van kunt aflezen, maar waarop je ook goed kunt zien hoe vol of leeg de batterij is. Het radiootje is met 12,5 x 7,2 x 3 centimeter erg compact en weegt slechts 0,1 kilo. Het scant automatisch naar nieuwe zenders. Handig als je op een nieuwe plek bent en ook daar naar muziek wilt luisteren.

Diverse praktische aansluitopties

Het gemiddelde vermogen van deze miniradio is 1,2 watt. Ook kun je op die toestel speakers aan sluiten. Let op: de aansluitplug moet dan wel 3,5 millimeter zijn. Mocht je in een omgeving zitten waar het wat drukker is en waar je niet zomaar op hard volume naar je muziek kunt luisteren, is het ook mogelijk om je koptelefoon aan te sluiten op het apparaatje. Kortom: een handige, kleine én zeer stijlvolle miniradio voor thuis en onderweg.

Specificaties
Meer over Imperial - Draagbare radio / Wekkerradio - DABMAN 12 - Dab radio - Wit (Productcode: 3478719483.11003)
 DAB radio
Draagbare radio, Wekkerradio
 Merk
Imperial
 Type
DABMAN 12
 Kleur
Wit
 Vermogen
1 Watt
 Voeding
Batterij, Oplaadbare accu, Netstroom
 Batterij type
AAA potlood, Accu (Li-ion 800mAh/3,7 Volt)
 Afmetingen
125 x 30 x 73 mm
 Audiobronnen
FM, DAB, DAB+
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Achtergrondverlichting, LCD display, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
USB (oplaad)kabel, Telescoopantenne
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,9
         

Gemiddelde uit 15 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Anoniem - 4 oktober 2018

Het apparaat is super compact, heeft een goed geluid voor de grootte en is zeer gemakkelijk te gebruiken.
Het display is helder, helder en altijd gemakkelijk te lezen - een paar seconden na de laatste bewerking wordt de LED-verlichting donkerder - maar het is nog steeds gemakkelijk te lezen. De Li / ion - batterij is vervangen door standaard AA batterijen en is pure netwerkbesturing via een 5V USB voeding met de meegeleverde kabel mogelijk, dat ook de batterij opgeladen. De hoofdtelefoon bedrijf heeft een zeer goed geluid - op voorwaarde dat u verbindt navenant hoogwaardige hoofdtelefoon - zelfs op een PA-systeem is aangesloten via de hoofdtelefoonaansluiting van een operatie met een goed geluid mogelijk.
Een all-round succesvolle radio die ook een wake-up heeft met twee alarminstellingen en dus jij. a. zelfs tijdens het reizen of thuis, omdat een wekker het gebruik ervan kan vinden.
Conclusie: als u op zoek bent naar een compacte, universele radio van de nieuwe generatie, vindt u hier iets dat redelijk geprijsd is.

10,0
         

Anoniem - 4 september 2018

Een echt sterk aanbevolen radio. De ontvangst via VHF en DAB + is goed. Het geluid is ongelooflijk vol ... Ik had dat niet verwacht. De batterij is inbegrepen, maar kan niet worden opgeladen terwijl de radio loopt (de DAB-ontvangst wordt afgebroken), dus u moet deze verwijderen als u permanent van stroom wordt voorzien door een externe voedingsbron.
De mogelijkheid om de radio van stroom te voorzien met 3x AAA-batterijen is geweldig. Er is een USB-kabel meegeleverd waarmee u de radio kunt bedienen of de batterij kunt opladen. PERFECT !!!

8,0
         

Raymond Coenen - 6 februari 2018

Doe precies wat het zou moeten doen. Goede ontvangst, snelle installatie. Helaas duurt een beetje zwakke batterij niet een volledige werkdag. Of je hebt de kabel of reserve batterijen klaar. Het wordt vervolgens in de auto opgeladen bij de sigarettenaansteker. Logisch gezien kun je geen complete bouwplaats klinken, maar het is genoeg voor een kamer of appartement. De geluidskwaliteit is bevredigend.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links