Draagbare radio - Sony - XDR-V1BTDW - Wit

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Sony XDR-V1BTDW draagbare DAB radio

De Sony XDR-V1BTDW draagbare DAB radio is een klein toestel dat zowel thuis, op kantoor of buitenshuis fijn is om te gebruiken. Je kan ermee naar FM-radiozenders en digitale DAB+ zenders luisteren. Je kan hem ook gebruiken als wekkerradio en ondanks het kleine formaat van toestel en speaker aan de voorzijde, is het geluid dat eruit komt toch erg goed te noemen. Het apparaat produceert namelijk een geluid dat je eerder bij een groter model zou verwachten, een geluid dat je kan typeren als vol, helder en met karakter.

Digital Audio Broadcasting (DAB+) radiozenders

Met de Sony XDR-V1BTDW draagbare DAB radio kan je zowel naar FM-zenders, dus door ouderwets aan de knop te draaien totdat je de juiste frequentie hebt gevonden, als naar digitale DAB+ zenders luisteren. DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting en is een digitale manier van radioluisteren. Deze DAB+ radiozenders hebben een landelijke dekking en klinken altijd prima. Kies de zender uit een lijst van radiozenders en start met luisteren. Op het schermpje aan de voorzijde zie je vervolgens allerlei extra informatie, zoals hoe de zender en het nummer heten. Luister je toch liever naar FM-zenders? Dat is dan geen enkel probleem, want met dit toestel van Sony kan je zowel naar DAB+ zenders als FM-zenders luisteren.

Design

De radio is allereerst wit van kleur, waardoor hij in veel interieurstijlen past. Aan de voorzijde zit de interne speaker waarover we het in de inleiding hadden en het LCD-schermpje waarop je allerlei extra informatie kunt zien. Bovenop het handzame radiootje zitten onder andere de aan en uit knop, de volumeknoppen, de knoppen waarmee je zenders als favoriete voorkeurszenders kan instellen, de knoppen waarmee je in kan stellen wanneer de radio zichzelf moet in- of uitschakelen, de instellingenknop en nog veel meer.

Specificaties
Meer over Draagbare radio - Sony - XDR-V1BTDW - Wit (Productcode: 36331586913.11003)
 DAB radio
Draagbare radio
 Merk
Sony
 Type
XDR-V1BTDW
 Kleur
Wit
 Voeding
Oplaadbare accu, Netstroom
 Batterij type
Accu (Li-ion)
 Afmetingen
106 x 117 x 172 mm
 Audiobronnen
FM, Bluetooth, 3.5 mm audiojack, DAB, DAB+, NFC
 Voorkeurzenders
5 DAB+, 5 FM
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Achtergrondverlichting, LCD display, NFC, Telescoopantenne
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links