Draagbare radio - Sony - XDR-V1BTDT - Bruin

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Sony XDR-V1BTDT draagbare DAB radio

Met de Sony XDR-V1BTDT draagbare DAB radio kan je naar veel verschillende radiozenders luisteren. Luister je liever alleen? Geen probleem, want dan plug je gewoon je oordopjes of koptelefoon in de radio. Op deze manier kan je fijn in je eentje naar een leuke FM-zender of DAB+ radiozender luisteren. Ben je van plan om de radio bijvoorbeeld mee te nemen naar het strand, het zwembad of naar elke andere plek zonder stopcontact? Dan is dat mogelijk, omdat dit toestel zowel met netstroom als met een oplaadbare accu werkt. Het helpt dat hij ook niet zo heel groot is, met een formaat van 10,6 cm bij 11,7 cm bij 17,2 cm.

Voorkeurszenders

We kennen het allemaal nog wel: het eindeloze gedraai aan de radioknop om de juiste frequentie te vinden. Alleen dan had je een redelijk geluid. Dat is nu verleden tijd. Want met de Sony XDR-V1BTDT draagbare DAB radio kan je naar DAB+ zenders luisteren. Dit zijn digitale zenders die je alleen maar hoeft aan te klikken. Dat is alles. Als je eenmaal een selectie hebt gemaakt, zie je in het LCD-schermpje hoe de zender heet, wat de titel van het nummer is et cetera. Het handige aan deze radio van Sony is dat je diverse zenders als favorieten kunt opslaan, de zogeheten voorkeurszenders. Het is mogelijk om 5 FM-zenders en 5 DAB+ zenders als favoriet op te slaan, zodat je ze later gemakkelijk terug kunt vinden.

Bluetooth

Een ander handigheid van dit radiootje is dat hij met de draadloze verbindingstechniek Bluetooth overweg kan. Dus als je bijvoorbeeld aan het studeren bent en je hebt daarbij, om de maximale concentratie te behouden, een bijpassende Spotify afspeellijst op je smartphone voor opgezet, dan is het mogelijk om de nummers via de speaker van de radio versterkt af te spelen. Dat doe je dan via Bluetooth. Hierbij moet je wel binnen 10 meter van het toestel blijven, omdat anders de verbinding wegvalt.

Specificaties
Meer over Draagbare radio - Sony - XDR-V1BTDT - Bruin (Productcode: 36331685940.11003)
 DAB radio
Draagbare radio
 Merk
Sony
 Type
XDR-V1BTDT
 Kleur
Bruin
 Voeding
Oplaadbare accu, Netstroom
 Batterij type
Accu (Li-ion)
 Afmetingen
106 x 117 x 172 mm
 Audiobronnen
FM, Bluetooth, 3.5 mm audiojack, DAB, DAB+, NFC
 Voorkeurzenders
5 DAB+, 5 FM
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Achtergrondverlichting, LCD display, NFC, Telescoopantenne
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links