Draagbare radio - Sony - XDR-P1DBPW - Wit

€ 86,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 9
4-8 wd
Payment methods

Sony XDR-P1DBPW draagbare DAB radio

Met Sony XDR-P1DBPW draagbare DAB radio wordt het luisteren naar muziek een hele nieuwe beleving. Qua uiterlijk lijkt het een simpele en kleine ontvanger, maar als je hem vervolgens aanzet hoor je direct dat je hier te maken hebt met een modern apparaat. Natuurlijk kan je er mee naar FM-zenders luisteren, maar ook digitale DAB+ zenders ontvangen is hiermee geen enkel probleem. Met het heldere LCD-schermpje zie je op welke zender hij staat, hoe hard het volume staat en nog veel meer. Kortom, als je zoekt naar een fijn en handzaam toestel met een aantal handige functies, dan is dit apparaat van Sony een betaalbare en goede optie.

Digitale radiozenders

Vroeger was het alleen FM-radio wat de klok sloeg. Je moest de antenne dan zo draaien dat je het beste bereik had. Maar dat is verleden tijd met digitale DAB+ zenders. Deze digitale zenders zijn namelijk altijd kraak- en storingsvrij te beluisteren, zonder dat je eerst een tijd kwijt bent aan de antenne op de juiste stand zetten. Op het scherpe LCD-scherm zie je ook nog eens allerlei extra informatie over bijvoorbeeld de radiozender, het radioprogramma, de klok en meer.

Een momentje voor jezelf

Het handige aan de Sony XDR-P1DBPW draagbare DAB radio is dat deze een koptelefoonpoort heeft. Hier kunt u dus een koptelefoon of oordopjes in pluggen zodat u in uw eentje van de muziek op de radio kunt genieten. Want soms is dat toch wel even fijn. Het voordeel van deze poort is dat het ook mogelijk is om hier, met een AUX-kabeltje, bijvoorbeeld een soundbar op aan te sluiten. Op deze manier kunt u nog beter genieten van de radio. Maar ook zonder externe luidsprekers is de geluidskwaliteit van de ingebouwde speakers van deze witte radio van Sony prima te noemen.

Specificaties
Meer over Draagbare radio - Sony - XDR-P1DBPW - Wit (Productcode: 36331652931.11003)
 DAB radio
Draagbare radio
 Merk
Sony
 Type
XDR-P1DBPW
 Kleur
Wit
 Vermogen
1.5 Watt
 Voeding
Oplaadbare accu, Netstroom
 Batterij type
Accu (Li-ion)
 Afmetingen
115 x 24,5 x 57 mm
 Audiobronnen
FM, DAB, DAB+
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Achtergrondverlichting, LCD display, Telescoopantenne
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links