Draagbare radio - Sony - XDR-P1DBPB - Zwart

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Sony XDR-P1DBPB draagbare DAB radio

De Sony XDR-P1DBPB draagbare DAB radio is een draagbaar toestel met allerlei technische foefjes die hem direct tot je persoonlijke favoriet zal bombarderen. Het apparaat werkt zowel met een normaal stroomsnoer als met een oplaadbare batterij. Natuurlijk kan je hiermee naar normale FM-zenders luisteren, zoals we dat van vroeger gewend zijn. Maar het nadeel hiervan is dat de frequentie juist moet zijn, omdat je anders ruis of kraak kan horen. De antenne moet in de juiste hoek staan en daarnaast zijn er nog meer potentiële stoorzenders die het bereik aanzienlijk kunnen verslechteren. Met dit apparaat is het mogelijk om ook naar digitale zenders te luisteren. Deze heten DAB+ zenders.

Digitale radiozenders

Met de Sony XDR-P1DBPB draagbare DAB radio is het dus mogelijk om naar digitale radiozenders te luisteren. Deze zenders heten DAB en DAB+ zenders. Het voordeel, ten opzichte van FM-zenders, is dat je bij dit soort zenders veel minder last hebt van kraakjes, storingen, ruis en andere zaken die je niet wilt hebben als je even fijn wilt luisteren. Vroeger was het alleen FM-radio wat de klok sloeg. De antenne moest dan precies goed staan om het juiste bereik te hebben. Met digitale DAB+ zenders heb je daar geen last meer van. Deze zijn namelijk altijd in perfecte kwaliteit te beluisteren. In het LCD-schermpje is vervolgens allerlei informatie over de zender en het programma te bekijken.

Klein formaat met groots geluid

Als je deze draagbare DAB+ radio van Sony voor het eerst ziet staan, verwacht je misschien dat er, om de handzaamheid van het toestel te garanderen, is ingeboet op geluidskwaliteit. Maar dat is in dit geval niet het geval. Het geluid dat uit de externe speakers van deze radio komt, is namelijk verrassend goed te noemen. Tel daar het kleine formaat van deze radio bij op en je krijgt dit fijne en handzame radiootje. Als je eventjes alleen van de muziek of de radiozenders wilt genieten, plug je eenvoudig je koptelefoon of oordopjes in de vrouwelijke 3.5 mm jack-ingang op de radio.

Specificaties
Meer over Draagbare radio - Sony - XDR-P1DBPB - Zwart (Productcode: 36331663934.11003)
 DAB radio
Draagbare radio
 Merk
Sony
 Type
XDR-P1DBPB
 Kleur
Zwart
 Vermogen
1.5 Watt
 Voeding
Oplaadbare accu, Netstroom
 Batterij type
Accu (Li-ion)
 Afmetingen
115 x 24,5 x 57 mm
 Audiobronnen
FM, DAB, DAB+
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Achtergrondverlichting, LCD display, Telescoopantenne
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links