Sangean - Draagbare radio - Hedonic 250 (DPR-25+) - Zwart

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Sangean Hedonic 250 draagbare DAB radio

De Sangean Hedonic 250 draagbare DAB radio geeft je het gevoel alsof je met een ouderwetse gettoblaster te maken hebt, maar dan alleen qua uiterlijk. Want als je dit toestel aanzet en luistert naar de geluidskwaliteit van de twee interne speakers, voel je gelijk; ik heb hier te maken met een zeer moderne radio met een vol en goed geluid. Je kan er mee naar FM-zenders luisteren, maar ook naar digitale DAB+ zenders.

Eigenschappen

De Sangean Hedonic 250 draagbare DAB radio heeft dus wel iets weg van een ouderwetse gettoblaster. Misschien ken je deze radio’s nog wel, veelgebruikt door hiphopliefhebbers in de VS en vaak op de schouder gedragen. Aan de voorzijde zitten aan beide kanten twee speakers van elk 2,5 inch groot. Dat is een diameter van iets meer dan 6 cm. Het apparaat zelf is 26 cm bij 6,3 cm bij 13,6 cm groot. De volumeknop en de knop waarmee je kan tunen, zitten aan de zijkant. Aan de voorzijde, tussen de twee speakers, zitten onder andere de aan-en-uitknop, het heldere display waarop extra informatie over de radiozender en bijvoorbeeld de tijd is te zien en de vijf knoppen waarmee je eenvoudig voorkeurszenders kunt instellen. Dit laatste is handig, omdat je zo met één druk op de knop de juiste radiozender te pakken hebt.

Digitale radiozenders

Met deze ontvanger is het dus mogelijk om naar zowel FM-zenders als DAB+ zenders te luisteren. DAB zijn digitale radiozenders die altijd in zeer goede kwaliteit te horen zijn. Je hebt hierbij geen last van vervelende storingen en kraakjes. Je hoort alles zeer helder en zoals het bedoeld is. Door een radiozender uit een lijst met zenders te kiezen, kan je gelijk beginnen met luisteren. Je hoeft bij DAB dus niet eerst de juiste frequentie te zoeken.

Specificaties
Meer over Sangean - Draagbare radio - Hedonic 250 (DPR-25+) - Zwart (Productcode: 7037804878.11003)
 DAB radio
Draagbare radio
 Merk
Sangean
 Type
Hedonic 250 (DPR-25+)
 Kleur
Zwart
 Vermogen
2 x 1 Watt
 Voeding
Batterij, Netstroom
 Batterij type
1.5 V (UM-2)
 Afmetingen
260 x 63 x 136 mm
 Audiobronnen
FM, 3.5 mm audiojack, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
5 DAB+, 5 FM
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Achtergrondverlichting, LCD display
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links