Draagbare radio - JVC - RV-NB100E - Zwart

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

JVC RV-NB100E draagbare DAB radio

De JVC RV-NB100E draagbare DAB radio is een robuust apparaat waar je een hoop mee kan. Wat te denken van naar digitale DAB en DAB+ radiozenders luisteren, altijd in uitmuntende geluidskwaliteit? Maar dat is niet alles. Je kunt namelijk ook naar CD’s luisteren, via USB of Bluetooth naar de audio op je smart device luisteren of de muziek op je iPod of iPhone door middel van het dock aan de voorzijde versterkt via de luidsprekers van de radio afspelen. Kortom, er kan een hoop met deze draagbare apparaat van JVC.

Draagbaar

Want dat JVC RV-NB100E draagbare DAB radio draagbaar is, staat buiten kijf. Allereerst door zijn formaat van 66,6 cm bij 24,8 cm bij 23,5 cm en de handige vorm van de radio. Hij werkt daarnaast zowel op netstroom als op AA-batterijen en hij wordt geleverd inclusief draagriem. Je neemt hem hierdoor dus zo mee naar bijvoorbeeld een feestje. Eenmaal op de fuif aangekomen speel je gemakkelijk je eigen audio af via de uitmuntende speakers van deze radio; draadloos door middel van Bluetooth, via een USB-kabeltje of door je iPhone of iPod in de dock te zetten. Zo kan iedereen eventjes voor DJ spelen.

Digitale radiozenders (DAB+)

Met deze JVC is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om naar de radio te luisteren. Of je dat nu doet via FM of DAB(+) is volledig aan jou. Het voordeel van DAB en DAB+ is dat je veel keuze hebt qua radiozenders, die je alleen maar uit een lijst hoeft te selecteren. Je hoeft dus niet meer eerst de juiste frequentie te zoeken, iets dat bij een FM-ontvanger wel moet. Als je een leuke radiozender ontdekt hebt, sla je deze gemakkelijk op als één van de maar liefst 30 DAB+ voorkeurszenders of 30 FM voorkeurszenders. Zo kun je de volgende keer snel de zender weer opstarten.

Specificaties
Meer over Draagbare radio - JVC - RV-NB100E - Zwart (Productcode: 36336186167.11003)
 DAB radio
Draagbare radio
 Merk
JVC
 Type
RV-NB100E
 Kleur
Zwart
 Vermogen
2 x 5 & 2 x 15 Watt
 Voeding
Batterij, Netstroom
 Batterij type
R20 (SUM-1) / D (13D)
 Afmetingen
666 x 248 x 235 mm
 Audiobronnen
FM, Bluetooth, USB, CD, 3.5 mm audiojack, 6.35 mm audiojack, DAB, DAB+, iPod/iPhone dock
 Voorkeurzenders
30 DAB+, 30 FM
 Eigenschappen
Achtergrondverlichting, Draagriem, LCD display, Telescoopantenne
 Meegeleverd
Draagriem, Afstandsbediening
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links