Denver - Draagbare radio - DAB-33BLACKMK2 - Dab radio - Zwart

€ 39,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 17
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€39,95Aantal 2-9€38,95Aantal 10 en meer€37,55
Payment methods

Draagbare DAB radio Denver DAB-33BLACKMK2

De draagbare DAB radio Denver DAB-33BLACKMK2 is een kleine, praktische en stijlvolle miniradio. Doordat dit radiootje werkt op vier AA-batterijen, neem je hem overal eenvoudig mee naartoe. Of je nu lekker in de tuin zit, een dagje naar het strand of het park gaat of juist een paar weken op de camping vertoeft. Veel ontvangers klinken vaak niet zo helder en ruisvrij. Maar dit apparaat is absoluut storingvrij en klinkt altijd glashelder. Waar je ook bent. Voor een lekker dagje ongestoord relaxen met je favoriete muziekzenders op de achtergrond, is dit het ideale apparaat voor jou als muziekliefhebber.

Zeer gebruiksvriendelijk

De draagbare DAB radio Denver DAB-33BLACKMK2 is een handzaam en zwartgekleurd apparaatje, dat zorgt voor een zeer stijlvol design. Deze miniradio is voorzien van een telescopische antenne en een matrix LCD-display met blauwe achtergrondverlichting. Het radiootje is gemaakt van stevig kunststof, waardoor het apparaat erg modern oogt. Het handzame apparaatje is maar 18,1 x 10,6 x 4,5 centimeter en weegt slechts 0,4 kilo. Deze miniradio beschikt bovendien niet alleen over een digitale, maar ook over een ingebouwde FM ontvanger. Je kunt zelf 20 favoriete zenders instellen, waarvan 10 DAB-zender en 10 FM-zenders. Handig, want zo hoef je niet eindeloos handmatig te zoeken naar je favoriete muziekzenders.

Diverse externe aansluitingen

Daarnaast heeft dit apparaatje handige externe aansluitingen. Bijvoorbeeld voor een koptelefoon, zodat je de muziek in de omgeving waar je bent toch even voor jezelf kunt houden. Ook kun je een speakerset aansluiten, zodat je de muziek juist luider kunt zetten. Tot slot kun je het toestel aansluiten op netstroom (230 volt). Handig, compact en ideaal voor iedereen die van muziek houdt en geen dag zonder muziek kan.

Specificaties
Meer over Denver - Draagbare radio - DAB-33BLACKMK2 - Dab radio - Zwart (Productcode: 2888056437.11003)
 DAB radio
Draagbare radio
 Merk
Denver
 Type
DAB-33BLACKMK2
 Kleur
Zwart
 Vermogen
1 Watt
 Voeding
Batterij, Netstroom
 Batterij type
AA potlood
 Afmetingen
180 x 50 x 105 mm
 Audiobronnen
FM, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
10 DAB+, 10 FM
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Achtergrondverlichting, Automatische tijdinstelling, LCD display, Telescoopantenne
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter, Telescoopantenne
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links