Autoradio - JVC - KD-X451DBT - Dab radio - Zwart

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

De handige JVC KD-X451DBT DAB autoradio is voorzien van een moderne DAB+ tuner (DAB staat voor Digital Audio Broadcasting). Dit zorgt voor een storingvrije verbinding en mooi, vol geluid. Het apparaatje wordt geleverd inclusief DAB antenne en is voorzien van een handige bluetooth functie. Dit is handig wanneer je je adapter niet bij je hebt, maar toch muziek wilt luisteren vanaf je iPhone of Android-toestel. Bijvoorbeeld je favoriete Spotify playlist of een podcast die je graag volgt. Als je je adapter wel bij je hebt, kun je natuurlijk ook gebruikmaken van de USB poort in dit zwarte autoradiootje. Dit is ook een manier om je telefoon direct op te kunnen laden. Daarnaast is dit toestel voorzien van twee voorversterkeruitgangen.

Standaardmaat radio

Wist je dat de JVC KD-X451DBT DAB autoradio de maat 1-DIN heeft? Dit is de standaardmaat die in veel auto’s past. Deze DAB autoradio heeft daarom de volgende afmetingen: 180 x 50 x 150 mm. Er bestaan ook radio’s van 2-DIN formaat, die zijn qua hoogte het dubbele van 1-DIN radiootjes (100 mm in plaats van 50 mm). Ook kun je de kleur van de display afstemmen op de verlichting in jouw auto. Handig wanneer het vroeg donker wordt of als je een tunnel in rijdt. Tevens biedt dit toestel een maximaal vermogen van 50 W (Watt) over vier luidsprekers, met uitstekende geluidskwaliteit.

24 voorkeurszenders

Ouderwets naar de radio luisteren? Ook dat is mogelijk met dit handzame apparaat. Je hebt keuze uit diverse FM- of AM-zenders. Heb je een lange reis voor de boeg of zit je dagelijks veel in de auto? Dit handige radiootje schakelt automatisch over van de ene frequentie naar de andere, afhankelijk van de dekkingsgebieden waar je doorheen rijdt. Het is mogelijk om maar liefst 24 voorkeurszender op te geven, dus op deze manier kun je altijd naar je favoriete zenders luisteren, waar je ook bent.

Specificaties
Meer over Autoradio - JVC - KD-X451DBT - Dab radio - Zwart (Productcode: 36327229725.11003)
 DAB radio
Autoradio
 Merk
JVC
 Type
KD-X451DBT
 Kleur
Zwart
 Voeding
12 Volt
 Afmetingen
1-DIN
 Audiobronnen
FM, Bluetooth, USB, 3.5 mm audiojack, DAB, DAB+, Spotify Connect
 Voorkeurzenders
18 DAB+, 18FM
 Eigenschappen
Achtergrondverlichting, Front + Rear/Subwoofer uitgang, Handsfree bellen, LCD display, Spotify Connect, Voice control
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links