Draagbare radio / Wekkerradio - Dab radio - Imperial - DABMAN 12 Reviews

Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
7,9
         

Gemiddelde uit 15 reviews

Gemiddelde beoordelingen
 
 
 (7 reviews)
 
 
 (6 reviews)
 
 
 (2 reviews)
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (0 reviews)

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Anoniem - 4 oktober 2018

Het apparaat is super compact, heeft een goed geluid voor de grootte en is zeer gemakkelijk te gebruiken.
Het display is helder, helder en altijd gemakkelijk te lezen - een paar seconden na de laatste bewerking wordt de LED-verlichting donkerder - maar het is nog steeds gemakkelijk te lezen. De Li / ion - batterij is vervangen door standaard AA batterijen en is pure netwerkbesturing via een 5V USB voeding met de meegeleverde kabel mogelijk, dat ook de batterij opgeladen. De hoofdtelefoon bedrijf heeft een zeer goed geluid - op voorwaarde dat u verbindt navenant hoogwaardige hoofdtelefoon - zelfs op een PA-systeem is aangesloten via de hoofdtelefoonaansluiting van een operatie met een goed geluid mogelijk.
Een all-round succesvolle radio die ook een wake-up heeft met twee alarminstellingen en dus jij. a. zelfs tijdens het reizen of thuis, omdat een wekker het gebruik ervan kan vinden.
Conclusie: als u op zoek bent naar een compacte, universele radio van de nieuwe generatie, vindt u hier iets dat redelijk geprijsd is.

10,0
         

Anoniem - 4 september 2018

Een echt sterk aanbevolen radio. De ontvangst via VHF en DAB + is goed. Het geluid is ongelooflijk vol ... Ik had dat niet verwacht. De batterij is inbegrepen, maar kan niet worden opgeladen terwijl de radio loopt (de DAB-ontvangst wordt afgebroken), dus u moet deze verwijderen als u permanent van stroom wordt voorzien door een externe voedingsbron.
De mogelijkheid om de radio van stroom te voorzien met 3x AAA-batterijen is geweldig. Er is een USB-kabel meegeleverd waarmee u de radio kunt bedienen of de batterij kunt opladen. PERFECT !!!

8,0
         

Raymond Coenen - 6 februari 2018

Doe precies wat het zou moeten doen. Goede ontvangst, snelle installatie. Helaas duurt een beetje zwakke batterij niet een volledige werkdag. Of je hebt de kabel of reserve batterijen klaar. Het wordt vervolgens in de auto opgeladen bij de sigarettenaansteker. Logisch gezien kun je geen complete bouwplaats klinken, maar het is genoeg voor een kamer of appartement. De geluidskwaliteit is bevredigend.

8,0
         

Peter - 26 december 2017

Geweldige ontvangst, goed geluid, een beetje groot, beperkte functie in batterijmodus.
Uitstekend vakmanschap en waarde.
Echt goede DAB-radio met zeer goede ontvangst ook in ons dorp.
Het geluid heeft volume, maar kan een beetje duidelijker zijn. Enigszins saai en baszwaar, maar toch aangenaam om te horen.
De maat is een kwestie van smaak. 30% minder volume zou het ook hebben gedaan.
Het enige nadeel is het feit dat de klokradiofunctie volledig is uitgeschakeld in de batterijmodus, wat duidelijk wordt aangegeven op het display. Dit is onaantrekkelijk in die zin dat er mensen zijn die b.v. in de slaapkamer op het nachtkastje bij het hoofd 's nachts geen schakelende voedingen of andere apparaten met 220V / 50Herz zou willen hebben. Dat zelfs met onze ecologische kerel met stroomschakelaars in het slaapgedeelte is dit apparaat nutteloos als een wekkerradio.

10,0
         

Jan - 1 december 2017

Ik ben opgewonden!
Eindelijk kan ik mijn lokale favoriete station zonder interferentie ontvangen :-)
De werking met batterijen werkt prima. Ze gaan heel lang mee en de Stautusanzeige informeerde al vroeg over de laadstatus in 5 fasen, dus geen plotseling falen meer zoals mijn oude radio.
Duidelijke aankoopaanbeveling!

9,0
         

Anoniem - 8 november 2017

Kleiner dan verwacht, de radio kwam naar me toe en werd al snel mijn metgezel in het dagelijks leven. Op de picknick bij het gezellige biertje na het werk, enz.
De levensduur van de batterij is bevredigend, maar niet uitzonderlijk bij ongeveer 4 uur DAB + op volledig volume. Met dagenlang vissen was de werking van de batterij erg handig.
Het volume laat veel te wensen over, vooral buiten in de open lucht. Maar hij biedt met AUX-aansluitmogelijkheden voor meer vanwege aansluitbare luidsprekers.
De ontvangst is meestal goed, bij voorkeur als hij een beetje opgevoed is. Staand op de grond in de open lucht soms afgewisseld met dropouts DAB-ontvangst.
Anders solide indruk en eenvoudige bediening.

7,0
         

Dave - 2 november 2017

Kleine compacte radio. Met de zenderzoekfunctie vind ik hier in Eindhoven 39 stations.
Gebruik de radio vooral op het werk en in de tuin. Bij middelmatig volume duurt de meegeleverde batterij 8 uur. Als ik de radio met batterijen (Duracell) gebruik, duurt het ongeveer 12 uur. Het rubberen oppervlak van de radio voelt goed aan en is gemakkelijk schoon te houden.
Een kleine tip: als u de aan / uit-knop lang ingedrukt houdt, wordt het apparaat volledig uitgeschakeld en verbruikt het geen stroom (batterij) meer. Als u het normaal maakt, blijft de radio de klok weergeven en blijft de batterij stroom verbruiken.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links