Wekkerradio - Sony - XDR-V20DW - Wit

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Sony XDR-V20DW DAB wekkerradio

Deze Sony XDR-V20DW DAB wekkerradio heeft qua uiterlijk wel iets weg van een ouderwetse iPhone. Hij is 10,6 cm bij 11,7 cm bij 15,7 cm groot en witgrijs van kleur. Met de oplaadbare Li-ion accu is het mogelijk om ook buitenshuis, op plekken waar geen stopcontacten zijn, naar deze radio te luisteren. Wil je nostalgisch naar FM-zenders luisteren, terwijl je eventjes relaxt op je luie zetel zit? Dat is prima, want dat kan gewoon met deze Sony. Maar wil je liever naar muziek luisteren zonder dat je eerst een tijd kwijt bent aan het vinden van de juiste frequentie en de antenne op de juiste manier afstellen, luister dan naar DAB+ zenders.

Digitale zenders

DAB+ zenders zijn digitale radiozenders die vrijwel altijd helder, kraakvrij, storing loos en scherp zijn qua geluidskwaliteit. DAB staat trouwens voor Digital Audio Broadcasting. Je hoeft alleen maar een radiozender uit een lijst te selecteren, door middel van de knoppen op de radio en je kan beginnen met luisteren. Op het schermpje zie je vervolgens op welke zender hij staat, hoe laat het is en hoe het nummer heet dat op dat moment gedraaid wordt. Als je een nieuwe favoriete zender hebt gevonden, sla je hem eenvoudig op zodat je er de volgende keer direct weer naar kunt luisteren.

Wekkerradio

De Sony XDR-V20DW DAB wekkerradio is een radio die je ook als wekkerradio kunt gebruiken. Op deze manier sta je dus op met het geluid van je favoriete radiozender. Dit is natuurlijk een stuk leuker opstaan dan met het geluid van je eigen wekker. Stel de radio in wanneer hij aan moet gaan en wanneer je dus wakker wilt worden gemaakt. Er zit ook een slaaptimerfunctie op. Dit houdt in dat de radio zichzelf uitschakelt op een door jou ingesteld tijdstip. Hiermee is het dus mogelijk om in slaap te vallen met een fijn muziekje, waarna de radio zichzelf na een tijdje uit zal schakelen.

Specificaties
Meer over Wekkerradio - Sony - XDR-V20DW - Wit (Productcode: 36331091778.11003)
 DAB radio
Wekkerradio
 Merk
Sony
 Type
XDR-V20DW
 Kleur
Wit
 Vermogen
2 x 2.5 Watt
 Voeding
Oplaadbare accu, Netstroom
 Batterij type
Accu (Li-ion)
 Afmetingen
106 x 117 x 157 mm
 Audiobronnen
FM, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
5 DAB+, 5 FM
 Eigenschappen
Achtergrondverlichting, LCD display, Slaaptimerfunctie, Telescoopantenne, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links