Wekkerradio - Sony - XDR-V20DL - Blauw

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Sony XDR-V20DL DAB wekkerradio

De Sony XDR-V20DL DAB wekkerradio is een opvallend radiootje waarmee zowel naar FM-zenders als digitale DAB en DAB+ zenders te luisteren is. Ook qua geluidskwaliteit valt deze radio van Sony op in vergelijking met radio’s van hetzelfde formaat. Het toestel is tevens als wekkerradio te gebruiken, zodat je nooit meer het geluid van je wekker hoeft te horen bij het opstaan. Stel het toestel in wanneer hij aan moet springen en wanneer uit en word onbezorgd wakker met de stem van je favoriete DJ. Met de oplaadbare accu is het mogelijk om deze radio ook op plekken te gebruiken zonder stopcontact.

Goede geluidskwaliteit ondanks formaat

Hij is namelijk slechts 10,6 cm bij 11,7 cm bij 15,7 cm groot. Er zit een ingebouwde speaker in die zorgt voor een uitgebalanceerd geluid dat positief zal verrassen. Met dit apparaat is het mogelijk om zowel naar digitale zenders als naar FM-radiozenders te luisteren. Tevens heb je digitaal direct de beschikking over veel radiostations, dus je zal er altijd eentje vinden die tot de verbeelding spreekt en die bij jouw (muziek)smaak past.

LCD-display

Op het heldere LCD-display van de Sony XDR-V20DL DAB wekkerradio zie je onder andere hoeveel batterij de accu van de radio nog heeft, de naam van de radiozender, de titel van het nummer dat je op dat moment hoort en de tijd. Tevens zie je of je naar FM of digitale zenders aan het luisteren bent. Zoek je dus een kleine radio met genoeg technische mogelijkheden voor de normale gebruiker? Dan is deze radio van Sony een goede optie.

Specificaties
Meer over Wekkerradio - Sony - XDR-V20DL - Blauw (Productcode: 36331025760.11003)
 DAB radio
Wekkerradio
 Merk
Sony
 Type
XDR-V20DL
 Kleur
Blauw
 Vermogen
2 x 2.5 Watt
 Voeding
Oplaadbare accu, Netstroom
 Batterij type
Accu (Li-ion)
 Afmetingen
106 x 117 x 157 mm
 Audiobronnen
FM, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
5 DAB+, 5 FM
 Eigenschappen
Achtergrondverlichting, LCD display, Slaaptimerfunctie, Telescoopantenne, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links