Wekkerradio - Sony - XDR-V20DH - Grijs

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Sony XDR-V20DH DAB wekkerradio

De Sony XDR-V20DH DAB wekkerradio is een handzame, handig en fraai toestel. Je kan er zowel mee naar FM-zenders als naar DAB+ radiozenders luisteren. FM kennen we allemaal, inclusief het gedraai aan de frequentieknop en de juiste hoek vinden van de antenne, maar DAB+ is iets minder bekend. Het wordt steeds vaker gebruikt, deze digitale manier van radio luisteren. Omdat het digitaal is, hoor je alles veel beter en heb je minder last van storingen. Een ander voordeel van DAB+ is dat je gewoon een zender kan uitkiezen uit een lijst. Selecteer de zender, klik en begin te luisteren.

Accu en netstroom

De Sony XDR-V20DH DAB wekkerradio werkt op netstroom, dus via het stopcontact, en door middel van een oplaadbare Li-ion accu. Als de accu volledig is opgeladen, kan je 17 uur gebruikmaken van dit toestel. Daarna zal je de accu weer moeten opladen. Maar dit is lang genoeg voor een gezellig dagje uit, bijvoorbeeld naar het strand of het zwembad. Omdat het apparaat qua formaat ook vrij klein is, met afmetingen van 10,6 cm bij 11,7 cm bij 15,7, neem je hem eenvoudig mee.

Meer opties

Je kan met dit radiootje naar zowel FM-zenders als digitale DAB+ zenders luisteren. Met DAB+ is de geluidskwaliteit stukken beter en kan je op het display van de radio allerlei extra informatie zien, bijvoorbeeld wat de titel is van het nummer dat je hoort. Een andere handige eigenschap van deze radio van Sony, is dat je hem als wekker kan gebruiken. Stel de tijd in dat de radio aan moet gaan en welke zender hij dan moet laten horenen, zo kun je de radio als wekker gebruiken. Maar andersom kan ook, want je kan de radio ook gebruiken om mee in slaap te vallen, met de slaaptimerfunctie.

Specificaties
Meer over Wekkerradio - Sony - XDR-V20DH - Grijs (Productcode: 36331036763.11003)
 DAB radio
Wekkerradio
 Merk
Sony
 Type
XDR-V20DH
 Kleur
Grijs
 Vermogen
2 x 2.5 Watt
 Voeding
Oplaadbare accu, Netstroom
 Batterij type
Accu (Li-ion)
 Afmetingen
106 x 117 x 157 mm
 Audiobronnen
FM, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
5 DAB+, 5 FM
 Eigenschappen
Achtergrondverlichting, LCD display, Slaaptimerfunctie, Telescoopantenne, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links