Wekkerradio - Sony - XDR-C1DBP - Zwart

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Sony XDR-C1DBP DAB wekkerradio

De Sony XDR-C1DBP DAB wekkerradio ziet er uniek uit. De radio heeft namelijk een kubusvorm, met aan één zijde de knoppen en aan een andere zijde het display met onder andere de tijd en de zender waar de radio opstaat. Je kunt het toestel ook gebruiken als wekkerradio, er is naar zowel FM-zenders als naar digitale DAB zenders te luisteren en hij werkt zowel met netstroom en door middel van een accu die door middel van USB is op te laden.

Kubus

Het eerste dat opvalt aan de Sony XDR-C1DBP DAB wekkerradio is zijn vorm. Normale rechthoekige radio’s kennen we inmiddels wel, maar eentje in kubusvorm is toch wel iets unieker. Het toestel is ongeveer 10 cm bij 10 cm bij 10 cm en heeft een zwartgrijze kleur. Het is een apparaat dat vooral in moderne interieurs mooi zal staan. Het handige aan deze radio is dat je hem tevens als wekkerradio kan gebruiken. Met de sluimerfunctie stel je precies in wanneer het toestel zichzelf uit moet schakelen en wanneer hij je moet wekken.

Divers

Hiermee kan je naar normale FM-zenders luisteren, maar het is ook mogelijk om digitale DAB/DAB+ radiozenders op te zetten. Het voordeel hiervan is dat je keuze hebt uit veel radiozenders die gemakkelijk te selecteren zijn. Deze digitale zenders zijn altijd helder, kraakvrij en ruisloos te beluisteren, zonder dat je eerst een tijd kwijt bent aan het draaien aan de frequentieknop en het instellen van de antenne. Met één druk op de knop heb je de beschikking over heel veel radiozenders en als je een leuke hebt ontdekt, dan sla je deze eenvoudig op als één van de vijf voorkeurszenders. Op deze manier wordt het terugvinden van een zender kinderspel.

Specificaties
Meer over Wekkerradio - Sony - XDR-C1DBP - Zwart (Productcode: 36331707946.11003)
 DAB radio
Wekkerradio
 Merk
Sony
 Type
XDR-C1DBP
 Kleur
Zwart
 Voeding
Netstroom
 Afmetingen
100,9 x 101,6 x 101,4 mm
 Audiobronnen
FM, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
5 DAB+
 Eigenschappen
Achtergrondverlichting, LCD display, Opladen via USB, Sluimerfunctie, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links