Wekkerradio - Sony - CMT-SBT20B - Zwart

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Sony CMT-SBT20B DAB radio

De Sony CMT-SBT20B DAB radio is een complete stereo-installatie voor in huis. Hiermee kan je heerlijk genieten van storingsvrije digitale DAB+ radiozenders. Maar als je liever naar FM luistert, kan dat met dit toestel ook gewoon. Deze set bestaat uit twee fantastische boxen die de kamer vullen met een groots en prachtig geluid. Ondanks het relatief kleine formaat, van 17 cm bij 22,2 cm bij 13,3 cm, is het geluid zeer goed te noemen.

Complete set

Het voordeel is dat met deze set niet gelijk je hele kamer volstaat met geluidsapparatuur en dat je toch optimaal naar radioprogramma's kunt luisteren. Maar niet alleen dat, want het is tevens mogelijk om ermee naar al je CD’s te luisteren of om je muziekapparatuur door middel van Bluetooth over de boxen van deze set af te spelen. Als laatste kan je randapparatuur ook via USB op dit apparaat aansluiten, om het geluid via de boxen van de radio af te spelen. De Sony CMT-SBT20B DAB radio is een complete set, bestaande uit een radio en twee grote boxen. De set ziet er strak uit en past hierdoor tevens in vrijwel elk hedendaags interieur.

Bluetooth

Een handigheidje van dit toestel is dat hij met Bluetooth overweg kan. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld liedjes op Spotify via je smartphone, over de boxen van de radio, af te spelen. Dat klinkt natuurlijk beter in vergelijking met de kleine luidsprekers van je smartphone. Hierdoor kan je veel beter genieten van alle klanken. De radio wordt trouwens geleverd inclusief een handige afstandsbediening.

Specificaties
Meer over Wekkerradio - Sony - CMT-SBT20B - Zwart (Productcode: 36335162888.11003)
 DAB radio
Wekkerradio
 Merk
Sony
 Type
CMT-SBT20B
 Kleur
Zwart
 Vermogen
12 Watt
 Voeding
Netstroom
 Afmetingen
170 x 222 x 133 mm
 Audiobronnen
FM, Bluetooth, USB, CD, DAB, DAB+, NFC
 Eigenschappen
Achtergrondverlichting, LCD display, NFC
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links