TechniSat - Wekkerradio - DigitRadio 300 C - Dab radio - Wit

€ 124,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 2
3-5 wd
Payment methods

Draagbare DAB radio TechniSat DigitRadio 300 C wit

De draagbare DAB radio TechniSat DigitRadio 300 C wit is een handige, innovatieve miniradio met een retro design. Luister jij graag naar je favoriete radiostations, waar je ook bent? Met de DAB+-tuner beschik je altijd over hoogwaardige, digitale radio-ontvangst, waardoor je gegarandeerd naar storingsvrij radiogeluid kunt luisteren. Ook hoef je niet steeds handmatig op zoek naar je favoriete radiozenders, want je kunt 10 DAB+-zenders en 10 FM-zenders als voorkeur opslaan. Zo heb je je favoriete radiostations altijd bij de hand, of je nu op het strand bent, op je werk zit of gewoon thuis in de tuin zit.

Equalizer en basreflexbuis

De draagbare DAB radio TechniSat DigitRadio 300 C wit is een handig en stijlvol miniradiootje. Het witte apparaat is erg compact (25 x 13,5 x 13 centimeter) en weegt dan ook maar 2,1 kilo. Ook is het apparaatje voorzien van een mooi 2,8” TFT-kleurendisplay (16.78 miljoen kleuren), waarop je een slideshow van afbeeldingen kunt zien die sommige zenders meezenden. Bijvoorbeeld de logo’s van de radiostations, maar soms ook een soort mini-teletekst. Leuk en informatief. Daarnaast kun je van de kleurendisplay eenvoudig aflezen hoe laat het is, welke frequentie het apparaat ontvangt en welk nummer van welke artiest er wordt gedraaid op dat moment. Bovendien heeft het toestel een basreflexbuis en een equalizer-knop. Met de basreflexbuis kun je bepaalde frequenties wat harder weergeven. De equalizer-functie zorgt ervoor dat je eenvoudig het geluid ‘gelijktrekt’.

Gebruik ‘m ook als wekker

Wist je dat dit toestel tevens als wekker gebruikt kan worden? Daarom is deze miniradio voorzien van diverse wekfuncties, zoals twee verschillende alarmen (je kunt wakker worden met een ouderwets alarm, of juist je favoriete radiostation) en een praktische sleeptimerfunctie. Val jij het liefst in slaap met wat muziek op de achtergrond? Door de timer in te stellen schakelt het apparaat automatisch uit na een bepaalde tijd. Zo staat je radiootje niet onnodig de hele nacht aan en val jij relaxed in slaap.

Specificaties
Meer over TechniSat - Wekkerradio - DigitRadio 300 C - Dab radio - Wit (Productcode: 3456405399.11003)
 DAB radio
Wekkerradio
 Merk
TechniSat
 Type
DigitRadio 300 C
 Kleur
Wit
 Vermogen
5 Watt
 Voeding
Netstroom
 Afmetingen
250 x 150 x 140 mm
 Audiobronnen
FM, 3.5 mm audiojack, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
10 DAB+, 10 FM
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Automatische tijdinstelling, LCD display, Slaaptimerfunctie, Sluimerfunctie, Telescoopantenne, Tulp uitgang, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Telescoopantenne
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links