TechniSat - Wekkerradio - DigitRadio 100 - Dab radio - Zwart

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

DAB wekkerradio TechniSat DigitRadio 100

De DAB wekkerradio TechniSat DigitRadio 100 is een handig radiootje voor iedere muziekliefhebber. Dankzij de digitale DAB+ tuner kun je overal en wanneer je maar wilt genieten van vloeiend en kraakhelder geluid. Geen ruis of storingen meer zoals bij radio’s van vroeger. Door het handzame formaat neem je de radio eenvoudig overal mee naartoe: naar het strand, het park, je werk, op vakantie of gewoon in je eigen tuin. Daarnaast is dit radiootje ook een wekker, met alle handige functies van dien. Bijvoorbeeld een sleeptimer, met diverse inschakelbare tijden. Gebruik jij nu je smartphone als alarm of heb je een wekker met verschrikkelijk geluid? Dan is dit wekkerradiootje de oplossing.

Nooit meer eindeloos zoeken naar de juiste zender

De DAB wekkerradio TechniSat DigitRadio 100 is een functioneel, trendy en modern radiootje met telescopische antenne. De miniradio is zwart van kleur en is gemaakt van glimmend materiaal. Het toestel is heel compact (13 x 9,7 x 4,2 centimeter) en weegt dan ook maar 0,2 kilo. Het apparaatje beschikt bovendien over een heldere LCD-display waarop je eenvoudig informatie over de tijd, de datum of naam van het radiostation kunt aflezen. Handig om te weten: met deze miniradio hoef je niet eindeloos te zoeken naar de gewenste zender met zo’n onhandige draaiknop. Je typt de naam van de gewenste zender in en het apparaatje vindt niet alleen snel het goede radiostation, maar slaat deze ook op in een lijst.

Bluetooth audiostreaming

Daarnaast kun je maar liefst 24 voorkeurszenders opgeven (waarvan 12 DAB+ en 12 FM). Een andere bijzondere en hele leuke functie van deze miniradio is de bluetooth audiostreaming. Zo kun je ook zonder kabelverbinding storingvrij naar muziek luisteren en beschik je altijd over geluid en tunes van hoge kwaliteit. Daarnaast koppel je via bluetooth eenvoudig je smartphone of tablet met het apparaat. Dus geen onhandig gedoe met snoeren. Het apparaatje wordt geleverd met antenne, audiokabel (3,5 mm jackplug), een stroomadapter en een afstandsbediening (inclusief twee AAA-batterijen).

Specificaties
Meer over TechniSat - Wekkerradio - DigitRadio 100 - Dab radio - Zwart (Productcode: 2386517691.11003)
 DAB radio
Wekkerradio
 Merk
TechniSat
 Type
DigitRadio 100
 Kleur
Zwart
 Voeding
Netstroom
 Afmetingen
130 x 50 x 100 mm
 Audiobronnen
FM, Bluetooth, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
12 DAB+, 12 FM
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Achtergrondverlichting, Automatische tijdinstelling, LCD display, Slaaptimerfunctie, Sluimerfunctie, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter, Telescoopantenne
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links