Salora - Wekkerradio - CR624DAB - Dab radio - Wit

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

DAB wekkerradio Salora CR624DAB

De DAB wekkerradio Salora CR624DAB is een zeer handzaam retro wekkerradiootje. Een ideale, handige en mooie accessoire voor in iedere slaapkamer. Mocht de stroom uitvallen, dan beschikt dit apparaatje over een praktische batterijbackup. Zo kun je dus niet zomaar door je wekker heen slapen. Bovendien kun je meerdere alarmen instellen. Dit is handig wanneer jij en je partner bijvoorbeeld niet op hetzelfde tijdstip de deur uit hoeven. Je kunt uit twee soorten alarmen kiezen: een gewone zoemer of natuurlijk je favoriete radiozender.

Gebruiksvriendelijk en stijlvol

De DAB wekkerradio Salora CR624DAB is een praktische en zeer stijlvolle radio met wekker. Het toestel is mooi gebroken wit en heeft een zwartgekleurde LCD backlight display waar je altijd onder meer duidelijk de tijd op kunt zien. Het radiootje is slechts 11,4 x 15,3 x 4 centimeter en weegt maar 0,4 kilo. Deze miniradio beschikt altijd over jouw favoriete zenders, omdat het apparaatje automatisch zoekt en scant, waar je hem ook neerzet. Uiteraard geeft de wekker van het toestel ook altijd de juiste tijd aan. Naast de wekkerfunctie heeft het apparaatje ook een snoozefunctie. Geen ochtendmens? Dan is dit absoluut het radiootje voor jou.

Handige sleeptimer

Bovendien is dit apparaat voorzien van een slaapmodustimer. Val je het makkelijkst in slaap wanneer de favoriete muziek van jouw lievelingsradiozender op de achtergrond speelt? Dan kun je deze sleepmodustimer instellen. De timer schakelt na verloop van tijd automatisch uit, zodat de miniradio niet de hele nacht onnodig aan blijft staan. Het apparaat neemt bovendien zeer weinig ruimte in beslag, waardoor je hem eenvoudig op een nachtkastje of bijzettafeltje naast je bed zet.

Specificaties
Meer over Salora - Wekkerradio - CR624DAB - Dab radio - Wit (Productcode: 4954232786.11003)
 DAB radio
Wekkerradio
 Merk
Salora
 Type
CR624DAB
 Kleur
Wit
 Vermogen
1.5 Watt
 Voeding
Netstroom
 Afmetingen
114 x 153 x 40 mm
 Audiobronnen
FM, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
10 DAB+, 10 FM
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Automatische tijdinstelling, Slaaptimerfunctie, Sluimerfunctie, Telescoopantenne, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter, Telescoopantenne
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links