Hama - Wekkerradio - DR30 - Dab radio - Zwart

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

DAB wekkerradio Hama DR30

De DAB wekkerradio Hama DR30 is een handige, moderne wekker en radio in één. Wie zijn smartphone gebruikt als alarm, doet er beter aan om in plaats daarvan deze leuke klokradio te gebruiken. Door je smartphone te gebruiken raak je snel afgeleid: even je mail checken, een paar berichtjes beantwoorden of door je social feed scrollen. Dat is met dit leuke wekkerradiootje verleden tijd. Zo beschik je over een zeer scherpe en heldere ontvangst zodat je voor het slapengaan of als je wakker wordt altijd ruisvrij kunt genieten van je favoriete muziekzenders.

Compact en licht

De DAB wekkerradio Hama DR30 is een handzame wekker en radio in een. Het apparaatje is zwart van kleur en is zeer compact: slechts 6,5 x 18,5 x 4 centimeter! Daarnaast weegt het radiootje maar 0,59 kilo. Deze miniradio beschikt daarnaast over een zeer scherpe display die bovendien dimbaar is (handig als je ’s nachts liever geen verlichting in je kamer hebt). Het toestel is zeer makkelijk te bedienen en wordt geleverd met een Nederlandse handleiding en een netspanningsvoeding. Daarnaast beschikt deze klokradio ook over een aansluiting voor je koptelefoon.

Radio met diverse alarmfuncties

Deze klokradio is voorzien van allerhande alarmfuncties: een snoozeknop (voor de echte slaapliefhebbers onder ons), twee soorten alarmen (een buzzer of je favoriete muziekzender) en een praktische sleeptimer. Deze timer stel je zelf in, zodat het apparaatje vanzelf uitschakelt na een bepaalde tijd. Zo kun je rustig in slaap vallen met op de achtergrond je favoriete radiozender en hoef je je geen zorgen te maken dat het radiootje de hele nacht voor niets aanstaat.

Specificaties
Meer over Hama - Wekkerradio - DR30 - Dab radio - Zwart (Productcode: 5762667208.11003)
 DAB radio
Wekkerradio
 Merk
Hama
 Type
DR30
 Kleur
Zwart
 Vermogen
1 Watt
 Voeding
Netstroom
 Afmetingen
190 x 140 x 65 mm
 Audiobronnen
FM, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
30 DAB+, 30 FM
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Achtergrondverlichting, Automatische tijdinstelling, LCD display, Slaaptimerfunctie, Sluimerfunctie, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,7
         

Gemiddelde uit 3 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Chris - 7 oktober 2018

Eindelijk, een apparaat in de nacht dat niet de helft van de slaapkamer met het display verlicht is, omdat je het display volledig kunt uitschakelen. Door op de knop Snooze te drukken, geeft de wekker de huidige tijd weer gedurende 10 seconden. Je moet een beetje met de dimmerinstellingen spelen om zijn persoonlijk meest gepercipieerde houding te bereiken.
In combinatie met een eenvoudige bediening van de radio- en alarmfuncties en een sterke DAB-ontvangst, vervult deze klokradio dromen in de slaapkamer.

8,0
         

Inge de Jonge - 9 juli 2018

Heb de radio binnen een dag, de ontvangst is zeer goed, bediening intuïtief, de behuizing en het display zien er erg goed uit.
Helaas heeft Hama blijkbaar het probleem met de dimmer niet opgelost, de verlichting gaat na een tijdje volledig uit en pas na opnieuw op een knop te hebben gedrukt. Een wekkerradio moet altijd kunnen lezen en niet alleen na het indrukken van een knop. De ingebouwde dimmer is dus volledig waardeloos. Waarom de fabrikant niet reageert op de hier genoemde kritiek is voor mij onbegrijpelijk. Dat is waarom er een puntenaftrek is. De handmatig instelbare dimfunctie is voldoende voor mij, dus houd ik de wekker.

9,0
         

F Hollaar - 3 januari 2018

Ik ben nu al meer dan een jaar op zoek naar een opvolger voor mijn oude wekkerradio. Deze nieuwe wekker moet minimaal twee bevatten
Wake-up zones, DAB, een gangreserve in geval van stroomuitval, gebruiksgemak en een niet zo helder display. De Hama DR30 kan het allemaal, behalve de heldere verlichting van het display. Dit kan inderdaad worden gedimd in drie fasen, maar zelfs het laagste niveau verlicht onze slaapkamer nog steeds erg helder. Wat overblijft is de ingebouwde sensor die automatisch regelt dit. Nadeel: het display is ook helemaal donker in het donker !!!!!!! Dat betekent dat als je de tijd wilt zien dat je pech had. De remedie in de vorm van een kleine zaklamp waarmee ik vervolgens op de sensor sta zodat dit de displayverlichting een paar seconden aanzet. Niemand is perfect!
Zeer lovenswaardig en niet beschreven is dat het apparaat de alarmtijden behoudt in geval van een stroomstoring !!! Eén ster minder vanwege displayverlichting.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links