AEG - Wekkerradio - MRC 4148 DAB+ - Dab radio - Zwart

€ 58,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 2
2-3 wd
Payment methods

DAB wekkerradio AEG MRC 4148 DAB+

De DAB wekkerradio AEG MRC 4148 DAB+ is een handig, vlot miniradiootje. Ben jij op zoek naar een praktische radio van klein formaat die je eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen? Bijvoorbeeld als je een dagje naar het strand gaat, een paar weken op de camping verblijft of in de tuin gaat eten met familie? Dan is deze miniradio het apparaat voor jou. Dit is bovendien een radio en wekker in één, dus het apparaatje is voorzien van vele handige functies. Dankzij de digitale en storingvrije ontvangst heb je keuze uit een grote en gevarieerde programmering. Op het radiootje kun je maar liefst 20 keuzezenders opslaan, dus jouw favoriete zenders zitten er altijd tussen.

Handige, dubbele wekkerfuncties

De DAB wekkerradio AEG MRC 4148 DAB+ heeft een stijlvolle, zwartgrijze kleur en is voorzien van een telescopische antenne. Het toestel is met 16,5 x 7,2 x 12,2 centimeter erg compact en weegt slechts 0,5 kilo. Het toestel beschikt over een haarscherpe LCD display met achtergrondverlichting, waar je altijd duidelijk de titel, signaalsterkte, programmatype, station, frequentie, signaalinformatie, tijd en datum van kunt aflezen. Je kunt dit apparaatje ook als wekker gebruiken, waarbij je keuze hebt uit twee verschillende wekkerfuncties. Een ouderwetse buzzer of een radiozender. Daarnaast is dit miniradiootje voorzien van snooze-interval.

Diverse handige functies

Je kunt dit apparaat eenvoudig aansluiten op netstroom (tot 240 volt), maar je kunt ook 2 AAA-batterijen in het radiootje stoppen (let op: batterijen niet inbegrepen). Je kunt ook je koptelefoon, computer, laptop of smartphone aansluiten. Extra handig: val jij graag in slaap met een zacht muziekje op de achtergrond? Dan kun je gebruikmaken van de slaaptimer. De timer schakelt na de door jou vooraf ingestelde tijd vanzelf uit, zodat de miniradio niet onnodig de hele nacht aan blijft staan. Kortom: een compact en vooral handig miniradiootje.

Specificaties
Meer over AEG - Wekkerradio - MRC 4148 DAB+ - Dab radio - Zwart (Productcode: 3124268841.11003)
 DAB radio
Wekkerradio
 Merk
AEG
 Type
MRC 4148 DAB+
 Kleur
Zwart
 Voeding
Netstroom
 Afmetingen
165 x 122 x 72 mm
 Audiobronnen
FM, 3.5 mm audiojack, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
20 DAB+, 20 FM
 Eigenschappen
LCD display, Slaaptimerfunctie, Sluimerfunctie, Telescoopantenne, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter, Telescoopantenne
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,2
         

Gemiddelde uit 12 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Tom Schippers - 10 juli 2018

Helaas is de instelling niet erg intuïtief, maar na het lezen van de handleiding, kun je krijgen waar je wilt. Zonder te lezen is het niet gemakkelijk / mogelijk, zou ik zeggen. U kunt van maandag tot en met vrijdag wakker worden. programma, of een enkele dag, of gewoon een weekend of de hele week. U kunt ook de wekker instellen door op een knop te drukken, evenals de schakelaar van zomer- naar wintertijd. U kunt gewekt worden door geluid, wat erg vervelend is, of door de radio. Ik raad het geluid aan.Er zijn zeker andere functies.. maar je leest ook alles in de beschrijving. Ziet er goed uit, is klein en heeft geen batterij nodig omdat hij een kabel heeft. Maar hij heeft een kleine batterij cel, die de tijd voor een bepaalde tijd opslaat in geval van stroomuitval. Ik heb deze zaak nog niet meegemaakt.

9,0
         

Dave - 3 april 2018

Geluid voor deze afmetingen extreem sterk. Door de zeer lange telescopische antenne vindt de radio nog meer stations in de DAB-modus, zoals ik ooit heb ontdekt met mijn nog in gebruik zijnde adapter (met draadantenne). Er zijn in mijn woonplaats rond de 30 programma's, die allemaal goed werken. Door kort op de knop te drukken, kunt u eenvoudig overschakelen van de DAB-modus naar de FM-modus en terug. Om van kanaal te veranderen, is het afstemwiel voor beide modi beschikbaar. In de DAB-modus drukt u echter op Enter nadat u naar de gewenste zender bent gegaan tijdens het wijzigen van kanalen. Zeer stabiel in beide modussen. Tenminste op mijn locatie. Over het algemeen zeer stabiel met relatief laag gewicht. Wat ik ook als positief beschouw: de radio heeft bedieningselementen die relatief groot worden gehouden. Niet zo klein en speels als bij een ander apparaat. Voor mij als ernstig gehandicapt, is dat heel inschikkelijk. De bediening gebeurt momenteel via de meegeleverde voedingskabel. Ik kan niet veel zeggen over de werking van de batterij.

8,0
         

Henk parren - 11 december 2017

Gisteren kwam de wekker. Top verpakt en direct met de bestelde batterij in een pakket geleverd.
Hij was kleiner dan verwacht, maar niet dramatisch. Nogal geweldig, omdat mijn nachtkastje toch niet erg groot is. Laat hem meteen opzetten en vastmaken om de knoopcel te gebruiken. Geen grote daad, ik had een schroevendraaier bij de hand ;-)
Voor de instellingen had ik toen de kleine, gemakkelijk te begrijpen handleiding nodig en bleek dat de wekker meer kon doen dan verwacht en dat voor de prijs. De aanpassing verliep soepel.
Alleen de opslag van een radiostation op de programmaplots kost me wat meer tijd.
Toch werkte het.
De verwerking van de wekker is geweldig. Beter dan sommige andere wekkers in dit prijssegment.

Al met al ben ik super tevreden en kan het ten zeerste aanbevelen.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links