TechniSat - Ontvanger - DigitRadio 140 - Dab radio - Zwart

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

TechniSat DigitRadio 140 DAB ontvanger

De TechniSat DigitRadio 140 DAB ontvanger is een betaalbare en technisch hoogstaande receiver waarmee je naar FM-radio kunt luisteren, maar ook naar DAB+ radiozenders, CD’s en audio via USB-apparatuur door deze simpelweg in de ontvanger te steken. Het apparaat is tevens als wekkerradio te gebruiken, omdat je hem op een bepaald tijdstip aan kunt laten springen en als radio om in slaap mee te vallen door de slaaptimerfunctie. Sluit dit toestel aan op je eigen muzieksysteem, zoals de versterker en boxen, en je hebt er in één klap direct een fantastische radio bij met het geluid dat je gewend bent. Je krijgt er tevens een afstandsbediening bij, zodat je vanaf de bank de ontvanger en de audio kunt bedienen.

Multiroom

Het mooie aan de TechniSat DigitRadio 140 DAB ontvanger is dat deze gebruikmaakt van multiroom. Maar wat houdt dit nu precies in? Bij multiroom streaming maak je een netwerk van verschillende audioapparatuur, zodat het geluid in meerdere kamers, vandaar de naam multiroom, te horen is. Tot wel vijf apparaten kun je, zoals bijvoorbeeld speakers en radio’s, aan het netwerk toevoegen. Vervolgens kan je dan in elke ruimte de audio instellen die je in alle aangesloten ruimtes tegelijkertijd wilt horen. Dus als je in de woonkamer zit en je wilt bijvoorbeeld naar dezelfde radio-uitzending luisteren in de slaapkamer, dan stel je dat gewoon in. Alles is perfect geïntegreerd en alles werkt gestroomlijnd.

Spotify Connect

Met Spotify Connect kun je Spotify via het internet afspelen, zonder dat je daarbij je smartphone of tablet nodig hebt. De voordelen hiervan zijn dat je bijvoorbeeld gewoon kan blijven bellen, en dat je video’s kan opnemen met je smartphone, terwijl je muziek luistert. Een ander voordeel is dat je de muziek op dat moment dus niet via een smartphone of tablet afspeelt, maar rechtstreeks vanaf de ontvanger en het internet, waardoor je smartphonebatterij langer vol blijft. Met deze ontvanger van TechniSat is het dus mogelijk om Spotify Connect te gebruiken. Je ziet dan bijvoorbeeld de naam van het nummer dat je in Spotify aan het luisteren bent, op het display van de ontvanger. Uiteraard heb je hiervoor wel een Spotify Premium abonnement nodig om gebruik te maken van Spotify Connect.

Specificaties
Meer over TechniSat - Ontvanger - DigitRadio 140 - Dab radio - Zwart (Productcode: 36331256823.11003)
 DAB radio
Ontvanger
 Merk
TechniSat
 Type
DigitRadio 140
 Kleur
Zwart
 Voeding
Netstroom
 Audiobronnen
FM, USB, CD, DAB, DAB+, UPnP/DLNA
 Voorkeurzenders
10 DAB+, 10 FM
 Eigenschappen
LCD display, Multiroom, Opladen via USB, Slaaptimerfunctie, Sluimerfunctie, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Antennekabel, Voedingskabel/adapter, Afstandsbediening
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links