Hama - Ontvanger - Dab radio - Zwart

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

DAB ontvanger Hama

De DAB ontvanger Hama is een handige, compacte, digitale tuner. Je sluit dit toestel eenvoudig aan op elke stereo, of dit nu een analoog of digitaal apparaat is. Dit ontvangstapparaat is een internetradio, FM-radio en DAB+-tuner in een. Zo schakel je met een goede wifiverbinding de internetradio in, waarmee je meer dan 10.000 radiozenders van over de hele wereld kunt ontvangen. Met de FM- en DAB+-radio kun je ook "ouderwets" naar je favoriete, lokale stations luisteren. Je kunt voor alle radiosoorten 30 voorkeurszenders opgeven, maar het is ook mogelijk om een lange lijst met favorieten op te stellen die je kunt beheren via de webportaal. Geen eindeloze zoektocht meer naar je favoriete radiozenders en altijd mooi, helder en storingvrij radiogeluid.

Technische snufjes

De DAB ontvanger Hama is een compact, modern apparaatje met een bescheiden formaat (27,5 x 72 x 43,5 centimeter) en gewicht (2,5 kilo) De radio-ontvanger is voorzien van een heldere, verlichte kleurendisplay (320 x 240 pixels) en een FM/DAB-antenne met een actieve/passieve antenne met F-connector. Bovendien kun je ook kiezen voor audiostreaming over het netwerk UPnP en is het apparaatje compatibel met Spotify Connect (let op: dit is alleen beschikbaar wanneer je een premiumaccount hebt op Spotify).

Inclusief handige wekkerfuncties

Mocht je nog op zoek zijn naar een mooie, stijlvolle en vooral handige wekker, dan kan dit ontvangstradiootje ook fungeren als wekapparaat. Je kunt ervoor kiezen om wakker te worden met een wekkerbuzzer of je favoriete radiostation (wedden dat je nog nooit zo fijn wakker geworden bent?). Verder is het apparaat voorzien van een snoozeknop en een sleeptimer. Met de timer schakelt het apparaatje automatisch uit na de door jou ingestelde tijd. Handig wanneer jij alleen in slaap valt met wat achtergrondmuziek. Het ontvangstapparaatje wordt geleverd met een telescoopantenne met F-connector, een afstandsbediening inclusief batterijen en handleiding.

Specificaties
Meer over Hama - Ontvanger - Dab radio - Zwart (Productcode: 3800073101.11003)
 DAB radio
Ontvanger
 Merk
Hama
 Kleur
Zwart
 Voeding
Netstroom
 Meegeleverd
Afstandsbediening, Telescoopantenne
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links