Draagbare radio / Wekkerradio - Sony - XDR-S61DL - Blauw

€ 115,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 4
4-8 wd
Payment methods

Sony XDR-S61DL draagbare DAB radio

De Sony XDR-S61DL draagbare DAB radio is een draagbare radio van het hoog aangeschreven merk Sony. Door het handige formaat neem je dit radiootje gemakkelijk overal mee naar toe, van het zonnige zwembad tot aan de bouwkeet, en alles daartussenin. Of je gebruikt hem thuis. Hij werkt namelijk zowel op batterijen als met stroom. Je kan het apparaat ook gebruiken als wekkerradio. Hiermee is het dus mogelijk om wakker te worden met het geluid van je favoriete radioprogramma of -zender.

Techniek

Met de Sony XDR-S61DL draagbare DAB radio is zowel naar FM-zenders als DAB+ zenders te luisteren. Het voordeel van deze laatste techniek is dat geluid altijd kraak- en storingsvrij is en dat je niet eerst naar de juiste frequentie hoeft te zoeken. Je hoeft namelijk alleen de zender uit te kiezen en je kan luisteren. Hiermee kan je zowel naar FM en als DAB/DAB+ luisteren. Als je een leuke zender hebt gevonden, kan je hem daarna heel makkelijk opslaan als voorkeurszender. Je kan 5 FM-voorkeurszenders en 5 digitale voorkeurszenders instellen.

Meenemen

Omdat deze radio van Sony werkt op batterijen en op stroom, is het mogelijk om hem ook buitenshuis mee te nemen en te gebruiken. Je hebt namelijk geen stopcontact nodig, als je maar batterijen mee hebt. Dit is natuurlijk ideaal als je een dagje weg wilt en dan lekker naar een fijn muziekje wilt luisteren. Of als je nog even snel het ANP nieuws of de sportuitslagen wilt horen. Deze radio is trouwens blauwgrijs van kleur.

Specificaties
Meer over Draagbare radio / Wekkerradio - Sony - XDR-S61DL - Blauw (Productcode: 36330794697.11003)
 DAB radio
Draagbare radio, Wekkerradio
 Merk
Sony
 Type
XDR-S61DL
 Kleur
Blauw
 Voeding
Batterij, Netstroom
 Batterij type
AA potlood
 Afmetingen
227 x 95 x 139 mm
 Audiobronnen
FM, 3.5 mm audiojack, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
5 DAB+, 5 FM
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Achtergrondverlichting, LCD display, Telescoopantenne, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links