Draagbare radio / Wekkerradio - Sony - XDR-S61DB - Zwart

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Sony XDR-S61DB draagbare DAB radio

De Sony XDR-S61DB draagbare DAB radio is een klein en stijlvol radiootje. De geluidskwaliteit van dit toestel is uitstekend, ondanks zijn compacte formaat. Hij ontvangt bijvoorbeeld kristalheldere DAB+ zenders, maar natuurlijk ook gewoon FM-zenders. Het apparaat werkt op stroom en op batterijen, dus je kunt het ook buitenshuis gebruiken op plekken zonder stopcontact. Dit maakt hem ideaal om mee te nemen naar het strand, de camping of je tuin zodat je altijd en overal van de mooiste muziek kan genieten. Tel daar het feit bij op dat je hem ook kan gebruiken als wekkerradio en je krijgt een fijn apparraat voor een goede prijs.

Wekkerradio

Als je de Sony XDR-S61DB draagbare DAB radio aanschaft, heb je je oude wekker niet meer nodig. Met de radio kan je namelijk wakker worden met je favoriete radiozender. Stel via de instellingen in wanneer de radio aan moet gaan dus op het moment dat je wekker normaal gesproken af zou gaan, en je zal gewekt worden met lekkere radiosounds. Je kan er ook heerlijk mee in slaap vallen, want er zit een sluimerfunctie op. Zet de muziek bijvoorbeeld aan, stel een half uur voordat je wilt gaan slapen in dat de radio over een uurtje uit moet gaan en ga lekker liggen. Als je eenmaal ligt te slapen, zal het toestel zichzelf daarna dus uitschakelen.

Afmetingen

Het toestel is compact met afmetingen van 22,7 cm bij 9,5 cm bij 13,9 cm. Maar ondanks het kleine formaat, is de kwaliteit van het geluid goed. Sony heeft zijn best gedaan om de interne speakers van dusdanige kwaliteit te maken dat het lijkt alsof je naar een groot geluidssysteem aan het luisteren bent.

Specificaties
Meer over Draagbare radio / Wekkerradio - Sony - XDR-S61DB - Zwart (Productcode: 36331245820.11003)
 DAB radio
Draagbare radio, Wekkerradio
 Merk
Sony
 Type
XDR-S61DB
 Kleur
Zwart
 Voeding
Batterij, Netstroom
 Batterij type
AA potlood
 Afmetingen
227 x 95 x 139 mm
 Audiobronnen
FM, 3.5 mm audiojack, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
5 DAB+, 5 FM
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Achtergrondverlichting, LCD display, Telescoopantenne, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links