Draagbare radio / Wekkerradio - Sony - XDR-S41DW - Wit

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Sony XDR-S41DW draagbare DAB radio

Met de Sony XDR-S41DW draagbare DAB radio kan je zowel thuis als buiten de deur naar je favoriete muziek en radiozenders luisteren. Hij werkt namelijk zowel op netstroom als op batterijen. Daarnaast is dit witte en handzame apparaat ook als wekkerradio te gebruiken, zodat je fijn kunt opstaan met een lekker muziekje in plaats van met het geluid van je vervelende wekker. Door het design past hij in vrijwel elk interieur, of dat nu strak en modern is of meer klassiek. Het toestel heeft, ondanks zijn kleine formaat, een flink volume. Er is mee naar FM-zenders en naar DAB+ zenders te luisteren. DAB+ zenders zijn digitale zenders die altijd goed te horen zijn.

Geluidskwaliteit

Het eerste dat opvalt als je de Sony XDR-S41DW draagbare DAB radio aanzet is het prima geluid dat de ingebouwde speaker produceert. Dit zou je eerder verwachten bij een grotere en duurdere radio. Dit geluid is kraakhelder en vol, zelfs als het apparaat op het maximum volume staat. Het instellen van het geluid en de zenders werkt intuïtief en door het fijne LCD-schermpje kan je allerlei extra informatie zien, bijvoorbeeld over de zender waar de radio opstaat of hoe het nummer heet dat je op dat moment hoort.

Compact

Deze DAB+ radio is compact, handzaam en slank en daardoor gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Je kan hem zowel met een stekker van energie voorzien of via batterijen. Dit laatste is ideaal als je hem een dagje mee wilt nemen naar het strand of de camping, plekken waar de aanwezigheid van een stopcontact niet gegarandeerd is. Stop er vier AA-batterijen in en je kunt altijd naar leuke radiozenders luisteren, zelfs on-the-go. Het apparaat is 18 cm bij 9,5 cm bij 3,6 cm groot en weegt 430 gram. Dit maakt hem handzaam en ideaal om overal mee naartoe te nemen.

Specificaties
Meer over Draagbare radio / Wekkerradio - Sony - XDR-S41DW - Wit (Productcode: 36331311838.11003)
 DAB radio
Draagbare radio, Wekkerradio
 Merk
Sony
 Type
XDR-S41DW
 Kleur
Wit
 Vermogen
0.65 Watt
 Voeding
Batterij, Netstroom
 Batterij type
AA potlood
 Afmetingen
180 x 36 x 95 mm
 Audiobronnen
FM, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
5 DAB+, 5 FM
 Eigenschappen
Achtergrondverlichting, LCD display, Slaaptimerfunctie, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links