Draagbare radio / Wekkerradio - Sony - XDR-S41DL - Blauw

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Sony XDR-S41DL draagbare DAB radio

Zoek je een handzame, betaalbare en goede radio, dan is de Sony XDR-S41DL draagbare DAB radio een optie. Hij is grijs van kleur en klein van formaat waardoor hij in vrijwel elk interieur mooi staat. Wil je hem een dagje buiten de deur meenemen, bijvoorbeeld naar de camping, het zwembad, het strand of de keet? Dat kan prima, want hij werkt, naast op stroom, ook met AA-batterijen. Op deze manier heb je dus geen stopcontact nodig. Verder is het mogelijk om een aantal voorkeurszenders in te stellen en zit er een wekkerfunctie op.

Fijn wakker worden

Je kan deze Sony XDR-S41DL draagbare DAB radio ook gebruiken om fijner mee op te staan. Je kan namelijk gewekt worden met je eigen favoriete radiozender. Dit is toch stukken beter dan wakker worden door het geluid van je eigen wekker. Stel hem in wanneer hij zichzelf uit moet schakelen en wanneer hij weer aan moet springen. Met de timer kan je hem instellen op 15, 30, 45 of 60 minuten. Na deze ingestelde tijd zal de radio zichzelf automatisch uitschakelen en lig jij, als het goed is, lekker te slapen.

Kraakheldere radiozenders

Het fijne aan deze grijze en draagbare radio van Sony is dat je er DAB+ zenders mee kan ontvangen. Dit zijn digitale zenders die, in tegenstelling tot bijvoorbeeld FM-zenders, altijd goed en kraakhelder klinken. Je hoeft er dus niet eerst de antenne goed voor af te stellen. Als je vervolgens een goede zender hebt gevonden, kan je hem daarna opslaan als favoriet zodat je de volgende niet meer hoeft te zoeken. Met deze radio is het mogelijk om op deze manier 5 DAB+ en 5 FM-zenders als voorkeurszenders op te slaan.

Specificaties
Meer over Draagbare radio / Wekkerradio - Sony - XDR-S41DL - Blauw (Productcode: 36331069772.11003)
 DAB radio
Draagbare radio, Wekkerradio
 Merk
Sony
 Type
XDR-S41DL
 Kleur
Blauw
 Vermogen
0.65 Watt
 Voeding
Batterij, Netstroom
 Batterij type
AA potlood
 Audiobronnen
FM, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
5 DAB+, 5 FM
 Eigenschappen
Achtergrondverlichting, LCD display, Slaaptimerfunctie, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links