Draagbare radio / Wekkerradio - Sony - XDR-S41DB - Zwart

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Sony XDR-S41DB draagbare DAB radio

Met de Sony XDR-S41DB draagbare DAB radio haal je een modern toestel in huis waarmee je niet alleen radioluisteren kunt, maar waarmee je nog veel meer dingen kunt doen. Zo kan je hem bijvoorbeeld gebruiken als wekkerradio. Op deze manier sta je op met het geluid van je favoriete muziek of favoriete radiozender. Dat is een stuk lekkerder wakker worden dan met het geluid van je wekker. Wat DAB(+) precies inhoudt en hoe dit draagbare apparaat van Sony er precies uitziet, lees je in de volgende twee alinea’s.

DAB+ zenders

Naast naar FM-zenders kan je de Sony XDR-S41DB draagbare DAB radio ook gebruiken om naar digitale DAB en DAB+ radiozenders te luisteren. Dit zijn digitale radiozenders die altijd in perfecte kwaliteit te beluisteren zijn, zonder storingen, kraakjes en andere vervelende elementen. Heb je eenmaal een aantal favoriete radiozenders, dan kan je er 5 opslaan voor later gebruik. Zo kan je de volgende keer direct naar de zender luisteren, zonder deze eerst op te moeten zoeken. Het is mogelijk om 5 DAB+ zenders op te slaan als favorieten en 5 FM-zenders. Dit maakt het eindeloos zoeken naar de juiste frequentie iets uit de verleden tijd.

Strak en modern

Als je zoekt naar een moderne en qua look strakke radio, dan is deze draagbare DAB radio van Sony een optie om in overweging te nemen. Hij is zwart en compact met afmetingen van 18 cm bij 3,6 cm bij 9,5 cm en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Wil je in de woonkamer naar de radio luisteren onder het genot van een glaasje wijn, dan zet je hem op de koffietafel. Wil je daarna in de slaapkamer een rustgevend muziekje opzetten, dan zet je de radio even gemakkelijk daar neer. De radio werkt zowel met een normale stroomstekker als met batterijen. Je bent dus niet afhankelijk van een stopcontact om de radio te gebruiken.

Specificaties
Meer over Draagbare radio / Wekkerradio - Sony - XDR-S41DB - Zwart (Productcode: 36331080775.11003)
 DAB radio
Draagbare radio, Wekkerradio
 Merk
Sony
 Type
XDR-S41DB
 Kleur
Zwart
 Vermogen
0.65 Watt
 Voeding
Batterij, Netstroom
 Batterij type
AA potlood
 Afmetingen
180 x 36 x 95 mm
 Audiobronnen
FM, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
5 DAB+, 5 FM
 Eigenschappen
Achtergrondverlichting, LCD display, Slaaptimerfunctie, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links