Xoro - Draagbare radio / Wekkerradio - DAB 100 - Dab radio - Wit

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draagbare DAB radio Xoro DAB 100

De draagbare DAB radio Xoro DAB 100 is een handig klein radiootje. Ga jij een dagje met vrienden naar het strand? Of is het tijd voor een picknick in het park vanwege het lekkere weer? Voor de nodige muziek kun je dit leuke en handzame apparaatje meenemen. Naast de netvoeding kun je ook vier AA-batterijen in het apparaat stoppen. Een voedingseenheid en bedieningshandleiding worden bijgeleverd. Veel radio-ontvangers klinken niet helder en ondervinden vaak last van ruis. Door de digitale DAB+ tuner is de ontvangst van dit apparaat ruisvrij.

Digitale display en sleeptimer

De draagbare DAB radio Xoro DAB 100 is een bescheiden, wit radiootje, gemaakt van zeer stevig kunststof. Dankzij de helderwitte LCD backlight digitale display kun je altijd duidelijk de titel, radiozender en de naam van de artiest zien. Het apparaatje is slechts 18 x 9 x 4 centimeter en weegt dan ook maar 245 gram. Het apparaatje is bovendien voorzien van een zeer praktische alarmfunctie en een handige sleeptimer. De sleeptimer zorgt ervoor dat het apparaat automatisch uitschakelt na een door jou vooraf ingestelde tijd. Zo kun je in slaap vallen met je favoriete radiozender, maar zal het radiootje vervolgens niet de hele nacht onnodig aan blijven staan.

Je favoriete muziekzenders

Daarnaast kun je maar liefst 10 willekeurige zenders uitkiezen en standaard instellen, zodat je ze makkelijk terug kunt vinden. Om de omgeving niet te veel te storen met jouw muziek, is het ook mogelijk om je koptelefoon aan te sluiten op deze miniradio. Handig, compact en ideaal voor de absolute muziek- en radioliefhebber.

Specificaties
Meer over Xoro - Draagbare radio / Wekkerradio - DAB 100 - Dab radio - Wit (Productcode: 5720063592.11003)
 DAB radio
Draagbare radio, Wekkerradio
 Merk
Xoro
 Type
DAB 100
 Kleur
Wit
 Vermogen
1 Watt
 Voeding
Batterij, Netstroom
 Batterij type
AA potlood, R14
 Afmetingen
262 x 180 x 90 mm
 Audiobronnen
FM, DAB, DAB+
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Achtergrondverlichting, LCD display, Slaaptimerfunctie, Sluimerfunctie, Telescoopantenne, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter, Telescoopantenne
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
5,5
         

Gemiddelde uit 4 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

7,0
         

Charles - 5 oktober 2018

Na veel lezen van recensies van verschillende merken, kwam ik op deze Xoro DAB + 100 radio. Het is klein, compact, zeer goed, geluidloos en kan goed worden aangepast. Het zoeken naar kanalen start onmiddellijk. Je kunt 10 kanalen programmeren, geweldig. U kunt de radio ook met batterijen bedienen. Ik kocht er twee, een aangesloten op elektriciteit, de ander uitgerust met batterijen, om snel weg te nemen in de tuin of vakantie of ect. Ook ziet de radio er goed uit, hier heb je een goedkope radio in goede kwaliteit en een geweldig geluid.

7,0
         

Melanie - 1 mei 2018

Als ik in handel zo veel andere DAB-radio's en korte test en de techn kijk. Vergelijk gegevens, dan zeg ik tegen mij: "prima dat de Xoro DAB 100 gekocht heeft.
Ik vind het apparaat het beste van allemaal.
1A technologie, zeer goede ontvangst, 10 stationsgeheugen, met schakelende voeding etc. etc.
Het geluid is ook gewoon geweldig voor zo'n klein apparaat.
Ik kan alleen maar aanraden.

6,0
         

Anoniem - 5 oktober 2017

Ik moest lang zoeken totdat ik een apparaat vond dat aan mijn eisen voldeed als een reiswekker. Het geluid is voor de apparaatgrootte en de bijbehorende prijs is goed. De ontvangst is geweldig. Het stroomverbruik tijdens batterijbedrijf is relatief hoog. Goed dat een stroomadapter is inbegrepen. Ik heb het altijd bij de hand. Ik wil klagen dat er geen indicatie is van het prestatieniveau van de batterijen. Ze waren 's nachts leeg en ik heb me verslapen. De behuizing is niet gemaakt om te passen (opening onderaan). Ik zou ook graag meer geld hebben uitgegeven als het alarm was uitgerust met de mogelijkheid om het volume te verhogen. Een SD-kaartsleuf en MP3-weergave zou ik ook graag gehad hebben. Ik heb geen spijt gehad van de aankoop. Ik kan het apparaat aanbevelen.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links