Pure - Draagbare radio / Wekkerradio - Evoke H2 Oak - Dab radio - Hout

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draagbare DAB radio Pure Evoke H2 Oak

De draagbare DAB radio Pure Evoke H2 Oak is een prachtige, handige en handzame radio met een aantal mooie functies. Wat dacht je van een alarmfunctie inclusief snooze en een timer? Of het instellen van maximaal twintig favoriete radiozenders zodat je ze later makkelijk nogmaals kan beluisteren zonder uren bezig te zijn met zoeken? En door het heldere display kan je heel gemakkelijk allerlei instellingen veranderen of instellen. Door de ingebouwde antenne in het toestel zal je de DAB+ zenders altijd zeer zuiver en kraakvrij horen. Als je eenmaal een goede zender hebt gevonden, kan je hem opslaan voor later gebruik. Je kan namelijk tot wel 20 favoriete zenders instellen. En naast digitale DAB+ zenders kan je uiteraard ook FM-zenders beluisteren.

Wekkerradio met timer

Je kan hem ook gebruiken als wekker als je je mobiel hier liever niet voor gebruikt. Met dit toestel kan je lekker wakker worden met je favoriete muziek. En door de timer kan je instellen wanneer het apparaat zichzelf uit moet schakelen. Of je gebruikt de timer in de keuken om te bepalen wanneer een bepaald gerecht klaar is.

Geen Bluetooth

Let er wel op dat de draagbare DAB radio Pure Evoke H2 Oak niet beschikt over Bluetooth. Wil je dat wel hebben, dan raden we je zijn grote broertje aan: de draagbare DAB radio Pure Evoke H3 Oak. De H2 bevat wel een AUX-poort waarmee je met een kabeltje bijvoorbeeld je smartphone of tablet kunt verbinding met de radio. Op deze manier verandert je radio plotsklaps in een externe speaker met uitmuntend geluid.

Specificaties
Meer over Pure - Draagbare radio / Wekkerradio - Evoke H2 Oak - Dab radio - Hout (Productcode: 6289347809.11003)
 DAB radio
Draagbare radio, Wekkerradio
 Merk
Pure
 Type
Evoke H2 Oak
 Kleur
Hout
 Vermogen
1.6 Watt
 Voeding
Oplaadbare accu, Netstroom
 Batterij type
Accu (ChargePAK B1, excl.)
 Afmetingen
115 x 120 x 180 mm
 Audiobronnen
FM, 3.5 mm audiojack, DAB, DAB+
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Alarmtimerfunctie, Slaaptimerfunctie, Telescoopantenne, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter, Telescoopantenne
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links