AEG - Draagbare radio / Wekkerradio - NDR 4156 DAB+ - Dab radio - Wit

€ 72,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 10
3-5 wd
Payment methods

Draagbare DAB radio AEG NDR 4156 DAB+

De draagbare DAB radio AEG NDR 4156 DAB+ heeft een vintage look, maar zit boordevol handige en moderne technische snufjes. Zo kan je er bijvoorbeeld mee naar digitale DAB+ zenders luisteren, heeft de radio een alarmfunctie en beschikt het toestel over ingebouwde luidsprekers van uitstekende kwaliteit. Verder heeft hij een helder LCD-scherm met allerlei informatie, variërend van de tijd tot aan informatie over de desbetreffende radiozender. Ten slotte heb je de mogelijkheid om hem als timer en wekkerradio kan gebruiken. Dit laatste zorgt ervoor dat je nooit meer wakker hoeft te worden met het snerpende en vervelende geluid van je wekker. In plaats daarvan stel je bijvoorbeeld in dat je gewekt wordt met je favoriete radiozender of je favoriete muziek. Dat is een stuk fijner wakker worden en een beter begin van de dag.

Andere eigenschappen

Op het display bovenop de radio kan je een hoop informatie vinden. Zo zie je bij de digitale DAB+ zenders onder andere op welk radiostadion de radio staat, kan je de titel van het programma en soms ook van het nummer dat afgespeeld wordt zien, kan je aflezen wat de tijd en de datum is en nog veel meer. En dit alles in een haarscherpe kwaliteit. Als je deze draagbare DAB radio AEG NDR 4156 DAB+ ook buiten de deur wilt gebruiken, op plekken zonder stopcontact zoals de camping of aan het zwembad, dan kan je er simpel drie AAA-batterijen in stoppen.

Specificaties
Meer over AEG - Draagbare radio / Wekkerradio - NDR 4156 DAB+ - Dab radio - Wit (Productcode: 2912031974.11003)
 DAB radio
Draagbare radio, Wekkerradio
 Merk
AEG
 Type
NDR 4156 DAB+
 Kleur
Wit
 Voeding
Batterij, Netstroom
 Batterij type
1.5 V (Type C)
 Afmetingen
328 x 96 x 259 mm
 Audiobronnen
FM, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
10 DAB+, 10 FM
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Achtergrondverlichting, Automatische tijdinstelling, LCD display, Retro design, Slaaptimerfunctie, Sluimerfunctie, Telescoopantenne, Wekkerfunctie
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter, Telescoopantenne
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links