Draagbare radio - Sony - XDR-V1BTDB - Zwart

€ 163,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 4
4-8 wd
Payment methods

Sony XDR-V1BTDB draagbare DAB radio

De Sony XDR-V1BTDB draagbare DAB radio is een klein en daardoor handzaam toestel dat je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Of je gebruikt hem lekker thuis om naar muziek te luisteren. Deze Bluetooth-radio heeft een schermpje waarop je onder andere kan zien hoe laat het is, op welke zender het apparaat afgesteld staat en wat de naam van het liedje is dat op dat moment gedraaid wordt. Met dit radiootje kan je trouwens zowel naar FM-zenders als DAB+ radiozenders luisteren.

Nooit meer naar de juiste frequentie zoeken

Het eindeloos draaien aan de knop om de zender op de juiste frequentie te krijgen is bij oude toestellen erg vervelend. Dat kan anders, dachten de bedenkers van DAB+. Dit staat voor Digital Audio Broadcasting en is een digitale manier van radioluisteren. Omdat het digitaal is, hoef je dus niet meer de juiste frequentie te zoeken. Je moet alleen een zender uit een lijst selecteren en het luisteren en genieten kan beginnen. Deze digitale zenders zijn altijd kraak- en storingsvrij te horen, iets dat bij FM-radio niet gegarandeerd is. Met dit apparaat van het merk Sony is het mogelijk om naar zowel FM-zenders als DAB+ zenders te luisteren, net wat je wilt.

Ziet er goed uit

Deze radio ziet er ook nog eens bijzonder fraai uit. Hij is 10,6 cm bij 11,7 cm bij 17,2 cm groot en heeft een mooie zwarte kleur. Vanwege zijn formaat is hij gemakkelijk mee te nemen en neemt hij niet direct je hele woon- of slaapkamer in beslag. Je kan hem gewoon neerzetten en gebruiken als je hem nodig hebt en naar de radio wilt luisteren, of je laat hem uit, zonder dat je er last van heb. De Sony XDR-V1BTDB draagbare DAB radio beschikt tevens over een audio-ingang waar je je oordopjes of koptelefoon in kunt pluggen om eventjes alleen te luisteren.

Specificaties
Meer over Draagbare radio - Sony - XDR-V1BTDB - Zwart (Productcode: 36331696943.11003)
 DAB radio
Draagbare radio
 Merk
Sony
 Type
XDR-V1BTDB
 Kleur
Zwart
 Voeding
Oplaadbare accu, Netstroom
 Batterij type
Accu (Li-ion)
 Afmetingen
106 x 117 x 172 mm
 Audiobronnen
FM, Bluetooth, 3.5 mm audiojack, DAB, DAB+, NFC
 Voorkeurzenders
5 DAB+, 5 FM
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Achtergrondverlichting, LCD display, NFC, Telescoopantenne
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links