Sangean - Draagbare radio - Hedonic 260 (DPR-26BT) - Wit

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Sangean Hedonic 260 draagbare DAB radio

Met de Sangean Hedonic 260 draagbare DAB radio kan je fijn naar de radio luisteren, of dat nu thuis is, op kantoor of buiten de deur. Dit witte toestel werkt namelijk zowel op netstroom als op een batterij. Hierdoor is het ook mogelijk om naar de radio te luisteren zonder dat er een stopcontact in de buurt is. Uit de twee interne speakers, gepositioneerd aan de voorzijde, komt tevens een zeer goed geluid. Zowel de hoge als de lagere tonen komen helder de radio uit. Op het LCD-display zie je allerlei extra informatie, variërend van de tijd tot aan de titel van het liedje dat op dat moment te horen is.

Bluetooth-connectiviteit

De Sangean Hedonic 260 draagbare DAB radio is geschikt om via Bluetooth muziek en andere audio mee af te spelen. Dit werkt allemaal eenvoudig. Stel, je wilt liedjes op Spotify luisteren. Spotify heb je al op je smartphone staan, maar het geluid van de luidsprekers van je telefoon kan je niet bekoren. Het is dan mogelijk om het geluid draadloos via Bluetooth, via de speakers van de radio af te spelen. Dit is slechts een kwestie van Bluetooth aanzetten op je smartphone en dan verbinding te maken met de radio. Vervolgens zal er een draadloze verbinding tot stand worden gebracht met een bereik tot wel 10 meter. Alle audio die je dan op je telefoon afspeelt, zal versterkt via de radioboxen worden afgespeeld. Je hebt hierdoor veel beter geluid.

Digitale zenders

Het is met dit toestel ook mogelijk om, naast naar FM-zenders, naar DAB+ radiozenders te luisteren. Maar wat houdt dit eigenlijk in? DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting en is een digitale manier van radio luisteren. Het geluid is, zeker als je het vergelijkt met FM, stukken beter en storingsvrijer. Een ander voordeel is dat je gewoon een zender uitkiest uit een lijst. Je hoeft dus niet eerst de juiste frequentie te zoeken. Heb je een leuke zender gevonden en wil je daar vaker naar luisteren? Dan sla je hem toch eenvoudig op als voorkeurszender? Zo start je de zender de volgende keer sneller op.

Specificaties
Meer over Sangean - Draagbare radio - Hedonic 260 (DPR-26BT) - Wit (Productcode: 7037793875.11003)
 DAB radio
Draagbare radio
 Merk
Sangean
 Type
Hedonic 260 (DPR-26BT)
 Kleur
Wit
 Vermogen
2 x 1 Watt
 Voeding
Batterij, Netstroom
 Batterij type
1.5 V (UM-2)
 Afmetingen
260 x 63 x 136 mm
 Audiobronnen
FM, Bluetooth, 3.5 mm audiojack, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
5 DAB+, 5 FM
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Achtergrondverlichting, LCD display
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links