Draagbare radio - Dab radio - Zwart

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draagbare DAB radio Muse M-100 DB

De draagbare DAB radio Muse M-100 DB is een compacte miniradio met modern design. Ga jij een dagje naar het strand, met vrienden picknicken in het park of gewoon in achtertuin van je vrije dag of avond genieten? Dan is dit radiootje het perfecte gezelschap. Je hoeft niet bang te zijn voor ruis of gekraak, want dankzij de DAB+-tuner beschik je altijd over kwalitatieve, digitale radio-ontvangst. En dat betekent: altijd luisteren naar vloeiend en storingsvrij radiogeluid, waar je ook bent. Bovendien kun je maar liefst 10 DAB+-zenders en 10 FM-zenders als voorkeur opslaan, zodat je niet constant zelf op zoek hoeft naar de juiste radiostations.

Handzaam en gebruiksvriendelijk

De draagbare DAB radio Muse M-100 DB is een gave, handzame miniradio. Het zwarte apparaatje is zo compact (15,5 x 4,7 x 11 centimeter) dat het toestel in totaal slechts 0,4 kilo weegt. De behuizing is voorzien van een beschermende, rubberen coating. Daarnaast beschikt het apparaat over een heldere LCD-display met blauwe achtergrondverlichting, waarop je via RDS (Radio Data System) allerlei handige informatie kunt aflezen. Bijvoorbeeld de naam van het radiostation, de frequentie en het radioprogramma. Het apparaatje wordt geleverd inclusief gebruiksaanwijzing en voedingsadapter (usb-kabel). Naast de adapter werkt het toestel ook op 4 AA-batterijen (niet meegeleverd).

Stijlvol exemplaar met handige functies

Daarnaast is dit mooie miniradiootje voorzien van telescopische antenne voor extra goede, heldere radio-ontvangst. Wil je dit toestel meenemen naar je werk, of luister je graag op je balkon of in je tuin naar je favoriete radiostations? Dan wil je je collega’s of buren natuurlijk niet storen met jouw muziek. Gelukkig bevat deze miniradio een aansluiting voor je koptelefoon, zodat je alsnog naar jouw favoriete zenders kunt luisteren. Met een feestje kun je ook speakers aansluiten op dit apparaat.

Specificaties
Meer over Draagbare radio - Dab radio - Zwart (Productcode: 3680613530.11003)
 DAB radio
Draagbare radio
 Kleur
Zwart
 Voeding
Batterij, Oplaadbare accu, Netstroom
 Batterij type
AA potlood
 Meegeleverd
Telescoopantenne
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links