Imperial - Draagbare radio - DABMAN i200 - Dab radio - Hout

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Retro DAB radio Imperial DABMAN i200

De Retro DAB radio Imperial DABMAN i200 is een stijlvol radiootje met een retro design. De miniradio is een handige DAB-radio met internetradio in één, waardoor je overal waar je bent eindeloos veel zenders kunt ontvangen. Je kunt zelf kiezen uit welk werelddeel je de zenders wilt ontvangen. Uiteraard altijd in digitale, heldere en ruisvrije kwaliteit. Zo kun je constant nieuwe radiostations, muzieksoorten en podcasts ontdekken. Handig: met de USB-aansluiting kun je eenvoudig andere audioapparaten aansluiten op deze tafelradio, zodat je ook naar je favoriete Spotify-playlists of opgeslagen podcasts in iTunes kunt luisteren. Dankzij het handzame formaat neem je dit radiootje bovendien eenvoudig overal mee naartoe.

Retro en modern in één

De Retro DAB radio Imperial DABMAN i200 is een tafelradio met wekkerfuncties. De houten behuizing geeft het geheel een mooie retro look. Het toestel is zeer compact (32 x 13,5 x 10,3 centimeter) en weegt dan ook maar 1,8 kilo. Het exemplaar is voorzien van twee hoogwaardige, ingebouwde speakers die altijd kwalitatief radiogeluid produceren. Met de handige equalizerinstellingen kun je je luistervoorkeuren aanpassen tot in detail. Het miniradiootje beschikt bovendien over een verlichte TFT-kleurendisplay (2,8”), waar je niet alleen de tijd en het radiostation van kunt aflezen, maar ook de weersvoorspellingen kunt zien voor de komende vijf dagen.

Met handige wekkerfuncties

Je kunt kiezen voor de wekkerbuzzer of je favoriete radiostation. Daarnaast is het toestel voorzien van een praktische timer, waardoor het apparaat automatisch uitschakelt na een door jou ingestelde tijd. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld graag in slaapt valt met wat achtergrondmuziek. Ook handig: je kunt deze miniradio eenvoudig bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening of via de AirMusic app (beschikbaar voor zowel iOs als Android smartphones). Deze tafelradio wordt geleverd met een afstandsbediening inclusief batterijen, een audiokabel, een stroomadapter en een meertalige gebruiksaanwijzing.

Specificaties
Meer over Imperial - Draagbare radio - DABMAN i200 - Dab radio - Hout (Productcode: 3612064840.11003)
 DAB radio
Draagbare radio
 Merk
Imperial
 Type
DABMAN i200
 Kleur
Hout
 Vermogen
2 x 10 Watt
 Voeding
Netstroom
 Audiobronnen
Internetradio, FM, USB, 3.5 mm audiojack, DAB, DAB+, UPnP/DLNA
 Voorkeurzenders
10 DAB+, 20 FM, 5 internetradio
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Alarmtimerfunctie, Bediening via app, Financiële informatie, LAN aansluiting, LCD display, Sluimerfunctie, Telescoopantenne, Weerinformatie, Wekkerfunctie, Wifi
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter, Afstandsbediening, Telescoopantenne
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links