AEG - Draagbare radio - NDR 4378 DAB+ - Dab radio - Crème

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

DAB radio AEG NDR 4378 DAB+

De DAB radio AEG NDR 4378 DAB+ heeft een fijne retro look, maar is van binnen juist uitermate modern. Zo zit er Bluetooth-connectiviteit op, kunnen er DAB+ en FM-zenders worden ontvangen, heeft de radio een USB-poort om bijvoorbeeld je MP3-speler in te pluggen, uitstekende ingebouwde speakers en nog veel meer. Het maakt dit toestel de perfecte radio voor liefhebbers van een klassieke look gecombineerd met technische hoogstandjes. Op het display krijg je ook nog eens extra informatie over bijvoorbeeld de zender, het radioprogramma, de klok en nog veel meer te zien krijgt

Bluetooth-connectiviteit

Als je de DAB radio AEG NDR 4378 DAB+ in huis haalt, hoef je hem niet alleen als radio te gebruiken. Omdat er Bluetooth op zit, kan je ook zeer makkelijk een connectie maken tussen het toestel en bijvoorbeeld je smartphone, laptop of tablet. Je hebt dan het gemak van al je eigen muziek met de uitmuntende speakers van dit radiootje. Zo kan je lekker luid genieten van al jouw muziek, podcasts of andere audio-bestanden. Of je plugt gewoon een audiokabel in de AUX-ingang, als je niet met Bluetooth wilt werken.

DAB+ zenders

Vroeger was het alleen FM-radio wat de klok sloeg. Je moest de antenne dan zo draaien dat je het beste bereik had. Maar dat is verleden tijd met DAB+. Deze digitale zenders hoor je altijd kraak- en storingsvrij en je kan er zelfs twintig opslaan in je favorieten voor als je later nog eens naar de zender wilt luisteren. Kortom: een fijne radio met een retro-look, maar met een hoop hedendaagse technische hoogstandjes.

Specificaties
Meer over AEG - Draagbare radio - NDR 4378 DAB+ - Dab radio - Crème (Productcode: 5738405593.11003)
 DAB radio
Draagbare radio
 Merk
AEG
 Type
NDR 4378 DAB+
 Kleur
Crème
 Vermogen
2 x 20 Watt
 Voeding
Netstroom
 Afmetingen
340 x 182 x 177 mm
 Audiobronnen
FM, Bluetooth, USB, 3.5 mm audiojack, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
20 DAB+, 20 FM
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Achtergrondverlichting, Automatische tijdinstelling, LCD display, Retro design
 Meegeleverd
Afstandsbediening
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links