Sangean - Doucheradio - Aquatic 203 (H203D) - Dab radio - Wit

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Sangean Aquatic 203 DAB doucheradio

De Sangean Aquatic 203 DAB doucheradio is een FM, DAB en DAB+ ontvanger en wekkerradio in één met een extra handige eigenschap: je kan hem meenemen onder de douche. Dit toestel is namelijk volledig waterdicht. Douchen met je favoriete radiozender of liedje, of de radio op de rand van het zwembad zetten zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij kapot gaat, wordt op deze manier dus een mogelijkheid. Het apparaat werkt zowel op netstroom als batterijen. Let er natuurlijk wel op dat je de radio niet in het stopcontact steekt, als je hem gebruikt in een vochtige ruimte. Gebruik dan batterijen om kortsluiting te voorkomen.

Handzaam

Een radio buiten de deur meenemen, kan erg leuk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een romantische picknick met een hapje, een drankje en wat muziek. Of als je naar het strand of het zwembad gaat en je daar graag een muziek bij wilt hebben. De Sangean Aquatic 203 DAB doucheradio is hier ideaal voor. Allereerst is hij volledig waterdicht en gaat hij dus niet kapot als hij in aanraking komt met water. Daarnaast is hij lekker klein van formaat, namelijk 23,5 cm bij 5,6 cm bij 14 cm, en daardoor fijn om mee te nemen. Je hoeft dus niet met een groot toestel te torsen.

Luisteren in goede kwaliteit

Vroeger luisterden we alleen maar naar AM- en FM-radiozenders. Dan moest je eerst de antenne goed zetten en vervolgens net zo lang aan een knop draaien tot je de juiste frequentie te pakken had. Dat is nu verleden tijd, want met deze radio kan je ook naar DAB+ zenders luisteren. Digitale radiozenders met een landelijke dekking die vrijwel altijd perfect qua geluid zijn. Je hebt hierdoor minder last van kraakjes en storingen, iets wat het luistercomfort uiteraard vergroot. Kies gewoon een zender uit een lijst en begin met luisteren. Dat is alles, want je zal direct naar de radio kunnen luisteren, en dat dus in uitmuntende geluidskwaliteit.

Specificaties
Meer over Sangean - Doucheradio - Aquatic 203 (H203D) - Dab radio - Wit (Productcode: 7037749863.11003)
 DAB radio
Doucheradio
 Merk
Sangean
 Type
Aquatic 203 (H203D)
 Kleur
Wit
 Vermogen
2 x 1 Watt
 Voeding
Batterij, Netstroom
 Batterij type
1.5 V (UM-2)
 Afmetingen
235 x 56 x 140 mm
 Audiobronnen
FM, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
4 DAB+, 4 FM
 Eigenschappen
Achtergrondverlichting, Alarmtimerfunctie, Douche timer, Ingebouwde antenne, LCD display, Waterdicht (JIS-7)
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links