Pure - Evoke F3 - Dab radio - Zwart

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Dab radio - Pure - Evoke F3

Zoek je een DAB+ en FM-radio die ook je muziek via verschillende manieren digitaal kan streamen, dan is de Dab radio - Pure - Evoke F3 voor jou de juiste keuze. Of je je muziek nu af wilt spelen via je mobiel of via je tablet, via Bluetooth of direct met Spotify via het internet zonder een extra toestel te gebruiken, met dit toestel kan het allemaal. Met Spotify Connect kan je Spotify namelijk via het internet afspelen zonder dat je daarbij je mobiel of tablet nodig hebt. De voordelen hiervan zijn dat je zonder gehannes kan blijven bellen terwijl je muziek luistert en dat je je mobiel of tablet niet dicht bij de radio hoeft te houden, iets dat met Bluetooth wel moet als je niet wilt dat de verbinding verbroken wordt.

Andere handige functies

Uiteraard kan je met dit toestel ook gewoon naar de radio luisteren, of dat nu DAB+ zenders zijn of FM-zenders. En via de handige afstandbediening die tevens in het pakket zit en de gratis te downloaden app, hoef je in principe nooit meer je luie zetel te verlaten om bepaalde instellingen te veranderen. Je hoeft je dus alleen nog maar op de mooie muziek te focussen. En je kan hem door de alarmfunctie, inclusief snooze, ook gebruiken als wekker. Door het handige formaat (19,5 x 11 x 11,8 cm) en een gewicht van 1,08 kg verplaats je hem ook nog eens zonder enige moeite naar bijvoorbeeld je nachtkastje.

Specificaties
Meer over Pure - Evoke F3 - Dab radio - Zwart (Productcode: 6289204770.11003)
 Merk
Pure
 Type
Evoke F3
 Kleur
Zwart
 Voeding
Netstroom
 Audiobronnen
FM, Bluetooth, USB, 3.5 mm audiojack, DAB, DAB+
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Bediening via app, Radio opnemen naar USB, Slaaptimerfunctie, Telescoopantenne, Wekkerfunctie, Wifi
 Meegeleverd
Voedingskabel/adapter
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links