Pure - Contour i1 Air - Dab radio - Zwart

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

DAB radio Pure CONTOUR i1 AIR

De DAB radio Pure CONTOUR i1 AIR is een handig en mooi vormgegeven dockingsysteem waarmee je in prachtig geluid van al je muziek kan genieten, of dat nu draadloos via Airplay met bijvoorbeeld iTunes is, of via de dock op het apparaat voor je iPad, iPhone of iPod. Maar ook naar de radio luisteren kan met dit toestel. En dat alles met uitstekende speakers.

Design en docking

Maar als je de DAB radio Pure CONTOUR i1 AIR koopt, haal je niet alleen een handige radio in huis om al je muziek mee af te spelen en te streamen. Je hebt ook direct een eyecatcher die niet misstaat in vrijwel alle interieurs. De gebogen bovenkant zorgt hier wel voor en straalt luxe en klasse uit. Als je via het dock naar je muziek op je iPhone, iPad of iPod luistert, wordt je apparaat ook direct opgeladen. Dus dat is ideaal voor als je na je luisterbeurt een stukje wilt gaan fietsen met je draagbare muzieksysteem van Apple. Het draaiende dock is geschikt voor Apple muziekapparaten met zowel een 30-pins connector als een Bliksem (Lightning) connector. Het toestel wordt geleverd met een afstandsbediening om alles nog makkelijker te maken.

Nog meer handige functies

Je kunt het systeem ook gebruiken als klok en als alarm. Dus wakker worden met het vervelende en snerpende geluid van een wekker is vanaf nu verleden tijd. Voortaan stel je gewoon in dat je met een bepaald nummer wakker wordt. En met de gratis Pure Connect app, waarmee je kan kiezen tussen onder andere duizenden digitale radiostations, podcasts, audioboeken en meer, haal je nog meer uit deze radio.

Specificaties
Meer over Pure - Contour i1 Air - Dab radio - Zwart (Productcode: 1711604674.11003)
 Merk
Pure
 Type
Contour i1 Air
 Kleur
Zwart
 Audiobronnen
Internetradio, FM, Smartphone dock, DAB, DAB+
 Meegeleverd
Afstandsbediening
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links