Batterij - Duracell - Alkaline AAA

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Duracell AAA batterijen

De Duracell AAA batterijen zijn verkrijgbaar in een setje van vier stuks. Met deze batterijtjes weet je zeker dat je digitale apparaten langdurig zijn voorzien van ‘energie’ en dat je bovendien een kwalitatief product in handen hebt. Ze kennen een lange levensduur, dit komt onder andere door zeer slim doordachte technieken en innovatieve snufjes. De batterijtjes zijn geschikt voor allerlei apparaten die je dagelijks gebruikt. Bijvoorbeeld afstandsbedieningen, digitale camera’s, spelcomputers of de muis van je computer.

Constante, grote energiebehoefte

De Duracell AAA batterijen hebben een lengte van 44,5 millimeter en een diameter van 10,5 millimeter. Het batterijsysteem van deze batterijtjes is alkaline, waardoor ze perfect geschikt zijn voor apparaten met een constante, grote energiebehoefte. De alkalinesoort is niet oplaadbaar. Heb je er vaak veel nodig? Dan kun je overwegen om voor de oplaadbare versie te gaan. Bovendien zijn ze erg bestendig tegen warmte of kou, dus of je nu op het strand ligt en je draagbare radio bij je hebt of wanneer je op pad bent in de winter met je digitale camera, ze blijven het altijd doen.

Zeer hoogwaardig

Of je nu elke dag je digitale camera gebruikt, veelvuldig achter je laptop zit met een externe muis, een echt gamefanaat bent en uren spendeert achter je spelcomputer: dat is met dit product absoluut geen probleem. Ben jij op zoek naar zeer hoogwaardige, handige mini-batterijen die lang meegaan? Dan is dit het product voor jou.

Specificaties
Meer over Batterij - Duracell - Alkaline AAA (Productcode: 2439497136.11003)
 Batterij
 Merk
Duracell
 Type
Alkaline AAA
 Batterij type
AAA potlood
 Aantal
4 stuks
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links