Technaxx - Autoradio - FMT1000BT - Dab radio - Grijs

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

DAB autoradio Technaxx FMT1000BT

De DAB autoradio Technaxx FMT1000BT is een slim, praktisch apparaatje voor in de auto. Is het een autoradiootje? Of juist een bluetooth-autokit? Dit apparaatje heeft een 4-in-1-functie: het is een DAB+ ontvanger, een mobiele DAB+radio en MP3-speler, een bluetooth-autokit (wat zorgt voor een handige handsfree functie.) en een FM-transmitter. Het biedt een draadloze overdracht voor DAB+, DAB en FM-radiofrequenties en zorgt voor radiogeluid zonder ruis of gekraak. Het handige RDS-systeem laat algemene informatie, zoals verkeersinformatie en welke muziekzender het apparaat ontvangt, zien op de display.

Maximale speeltijd tot 7 uur

De DAB autoradio Technaxx FMT1000BT is een zeer handig apparaatje. Het toestel is zwart van kleur, met zilverkleurige details. Het apparaatje is zeer compact (6,5 x 5 x 11,5 centimeter) en weegt dan ook slechts 57 gram. Het systeem beschikt over een zeer praktische en flexibele hals, zodat je deze makkelijk in de auto kunt monteren en optimaal kunt gebruiken. Wist je dat dit apparaat bovendien micro-SD-kaarten ondersteunt, tot maar liefst 32 GB? Het toestel heeft een maximale speeltijd tot 7 uur en een oplaadtijd van 2 uur. Dit apparaatje is tevens voorzien van een ingebouwde, oplaadbare 800 mAh lithium-ion-accu (3,7 V).

Diverse handige functies

Handig om te weten: de 2,1 A-uitgang ondersteunt het laden van bijna alle smartphones of andere mobiele apparaten. Met de AUX-aansluiting kun je via de AUX-IN van je auto luisteren naar digitaal, kwalitatief stereogeluid. De Line-IN-functie ondersteunt ook andere externe apparaten. Ideaal voor onderweg naar je werk of wanneer je op reis gaat.

Specificaties
Meer over Technaxx - Autoradio - FMT1000BT - Dab radio - Grijs (Productcode: 2915806003.11003)
 DAB radio
Autoradio
 Merk
Technaxx
 Type
FMT1000BT
 Kleur
Grijs
 Voeding
12V/24V sigarettenaansteker
 Afmetingen
25 x 50 x 65 mm
 Audiobronnen
FM, Bluetooth, 3.5 mm audiojack, DAB, DAB+, Micro SD
 Eigenschappen
3.5 mm audiojack uitgang, Handsfree bellen, LCD display, Opladen via USB
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links