Autoradio - Sony - DSX-A310DAB - Dab radio - Zwart

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

De Sony DSX-A310DAB DAB autoradio is een digitale radio (waarbij DAB staat voor Digital Audio Broadcasting) die altijd een glashelder geluid en een storingsvrije verbinding biedt. Het compacte autoradiootje heeft de maat 1-DIN. Dit is de standaardmaat die in veel auto’s past en heeft de volgende afmetingen: 180 x 50 x 150 mm. Er bestaan ook radio’s van 2-DIN formaat, die zijn qua hoogte het dubbele van 1-DIN radiootjes (100 mm in plaats van 50 mm). Verder kun je met deze DAB autoradio ook makkelijk muziek afspelen van je smartphone of mp3-speler, dankzij de handige USB poort. Als je dus graag naar je eigen samengestelde afspeellijsten wilt luisteren of de nieuwe aflevering van je favoriete podcast niet wilt missen, kun je hier dus voortaan gewoon naar luisteren in de auto.

Handige bluetooth functie

Deze Sony DSX-A310DAB DAB autoradio is bovendien voorzien van een extra bass functie, waardoor je geluid nog voller en dieper klinkt. Het installeren van de DAB autoradio doe je in een handomdraai, dankzij de handige ISO-aansluiting van het apparaatje. Wil je je smartphone aansluiten, maar heb je je adapter niet bij je? Geen probleem, want met de handige bluetooth functie kun je alsnog een stabiele verbinding maken met jouw iPhone of Android-toestel. Dit apparaat biedt tevens een maximaal vermogen van 50 W (watt) over vier luidsprekers, met uitstekende geluidskwaliteit. Wil je nog beter geluid? Je kunt ook nog een versterker aansluiten op dit apparaat.

FM- en AM-zenders

Natuurlijk kun je ook ouderwets naar de radio luisteren met dit handzame toestel. Je hebt keuze uit diverse FM- of AM-zenders. Heb je een lange reis voor de boeg of zit je dagelijks veel in de auto? Dit handige radiootje schakelt automatisch over van de ene frequentie naar de andere, afhankelijk van de dekkingsgebieden waar je doorheen rijdt. Zo hoef je dus niet zelf over te schakelen naar een andere zender en kun je gewoon naar de radio blijven luisteren.

Specificaties
Meer over Autoradio - Sony - DSX-A310DAB - Dab radio - Zwart (Productcode: 36327152704.11003)
 DAB radio
Autoradio
 Merk
Sony
 Type
DSX-A310DAB
 Kleur
Zwart
 Voeding
12 Volt
 Afmetingen
1-DIN
 Audiobronnen
FM, USB, CD, 3.5 mm audiojack, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
18 DAB+, 12FM
 Eigenschappen
Achtergrondverlichting, LCD display, Subwoofer uitgang
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links