Autoradio - JVC - KD-DB98BT - Dab radio - Zwart

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Met de moderne JVC KD-DB98BT DAB autoradio kun je niet alleen via de ingebouwde DAB+ tuner luisteren naar eindeloos veel radiozenders, maar kun je ook je telefoon verbinden met het toestel. Dit kan op drie manieren: via een AUX-kabeltje, via de USB-poort waar je je adapter insteekt of draadloos via de bluetooth functie. Maar deze autoradio is voorzien van nog meer draadloze handigheidjes: bijvoorbeeld handsfree bellen. Deel je de auto met iemand anders, bijvoorbeeld een collega? Dan kun je twee telefoons tegelijk koppelen. Zo kun je wisselen tussen muzieklijsten of kan de één bellen, terwijl de ander een leuke podcast of playlist uitzoekt.

Eigenschappen

De stijlvolle en compacte JVC KD-DB98BT DAB autoradio is zwart van kleur en heeft een witte display- en toetsverlichting. De andere knopjes hebben een diepblauwe kleur. Dit radiotoestel heeft de volgende afmetingen: 180 x 50 x 150 mm. Dit wordt ook wel 1-DIN genoemd, oftewel de standaardmaat voor de meeste autoradio’s. Er bestaan ook radio’s van 2-DIN formaat, die zijn qua hoogte het dubbele van 1-DIN toestellen (100 mm in plaats van 50 mm). De autoradio kan verder MP3, WMA, WAV en FLAC-bestanden afspelen, heeft een maximaal uitgangsvermogen van 4 keer 50 W (watt), een muziekvermogen van 200 W (watt) en geeft je de mogelijkheid om maar liefst 18 voorkeurszenders op te geven.

Afneembaar frontje

Wist je dat deze autoradio een afneembaar front heeft? Zo kun je het frontje ergens in een lade verstoppen of meenemen in je tas, zodat deze niet zomaar gestolen kan worden. Bovendien kun als JVC-gebruiker ook speciale apps downloaden om het gebruik van dit apparaat nog makkelijker te maken. Met de JVC Smartphone Control App kun je via je smartphone of tablet de radio bedienen met het Touch Panel. Ook biedt deze app de mogelijkheid om een lijst te laten zien van apps die je veilig tijdens het rijden kunt activeren (dit is onder andere de navigatie-app Waze). Goed om te weten: je krijgt twee jaar garantie op dit radiotoestel. Om de DAB+ tuner te gebruiken heb je een DAB antenne nodig. Deze is niet inbegrepen.

Specificaties
Meer over Autoradio - JVC - KD-DB98BT - Dab radio - Zwart (Productcode: 36379196894.11003)
 DAB radio
Autoradio
 Merk
JVC
 Type
KD-DB98BT
 Kleur
Zwart
 Voeding
12 Volt
 Afmetingen
1-DIN
 Audiobronnen
FM, Bluetooth, CD, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
18 FM, 6 AM
 Eigenschappen
Achtergrondverlichting, Automatische tijdinstelling, Handsfree bellen, LCD display, Opladen via USB, Seamless blending, Voice control
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links